Trippelprøven og Norsk Derby 2015

Trippelprøven og Norsk Derby arrangeres på Kongsvoll 25. – 27.  september.

Hovedkvarter og opprop er på Hjerkinn Fjellstue 08.00 hver morgen. Kaffen skal være klar fra 07.30!

Stille morgenstundPåmeldingsfrist til Trippelprøven er 5. september. For Derby gikk påmeldingsfristen ut 1. mai, og frist for å kvalifisere seg er 10. september.

Fredag er det kvalifisering i Derby og VK. Lørdag og søndag er det semifinaler, og begrenset plass i UK/AK.

Startkontingent er 400 kroner i UK/AK og 450 kroner i VK.

Norsk Derby 2015

I år er det svært mange som har klart kvalifiseringskravet til dette høystatusløpet. Per 21/9 er det 123 på startlistene. Det blir då 7 parti.

Det er begrensning på 200 startande hundar totalt per dag. VK-kvalifisering for teknisk arrangør – NVK – blir då redusert til 4 parti og 77 startande.

Det er derfor viktig at dei som av ein eller annan grunn ikkje kan møte, melder frå omgåande til Derbykomiteeen på kulutopp@online.no tlf 99212682).

Norsk derby logoOpprop på Hjerkinn Fjellstue kvar dag kl 08.

På torsdag kveld vil hovudsponsor Eukanuba arrangere ein samankomst for alle interesserte på Hjerkinn Fjellstue. NM vinnarar frå 2014, Elisabeth og Asgeir Bjerke pratar om korleis deira hundehald er og korleis dei har lykkas. Tittel på fordraget er:  Fuglehund – Lykkepille med pels! 

Derby-komiteen ynskjer dykk vel møtt til konkurranse, og ber dykk fylgje med på nettsidene til FKF og NVK for fortløpande informasjon.

Trippelprøven

Kvalitet p hjerkinn srPrøveleder Harriet Wiggen kan kontaktes på 91517958 og k-wigge@frisurf.no. Send gjerne prøveleder en mail med påmeldingsinformasjon da banken ikke bestandig får med seg all informasjon.

Trippelprøven har fått sitt navn fordi det er tre fuglehundklubber som veksler på å arrangere den. Det er Norsk irsksetterklubb, Norsk Gordonsetterklubb og Norsk Vorstehhundklubb. Prøven går i de flotte Kongvolds/Hjerkinn-terrengene, og i år er det NVK som ønsker velkommen!

Vel møtt!