Velkommen til Vinjevegen 2018 fremdeles noen ledige plasser

Velkommen til Vinjevegen 2018 fremdeles noen ledige plasser

Hei og velkommen til 2018 utgaven av NVK Hedmark og Oppland sin vinterprøve på Vinjevegen. NVK Hedmark og Oppland ønsker alle velkomne til Koppang og fine dager i fjellet, påmelding til prøven gjøres kun på web (prøven er åpen for påmelding).

 

Velkommen til Vinjevegen 2018

Opprop

 

Hei og velkommen til 2018 utgaven av NVK Hedmark og Oppland sin vinterprøve på Vinjevegen.
NVK Hedmark og Oppland ønsker alle velkomne til Koppang og fine dager i fjellet, påmelding til prøven gjøres kun på web (prøven er åpen for påmelding).

Deltakerne er også i år hjertelig velkomne til jegermiddag på Stor-Elvdal Hotell lørdag kveld klokken 19:30.
Middagen vil i år også bli en utsøkt smak av hva utmarka har å by på, NVK vil anbefale maten på det sterkeste etter en herlig smaksopplevelse i 2017.

Menyen:

«Stor-Elvdal-Viltgryte med tilskudd av rypebryst og rypesaus»

Hjemmelaget karamellpudding på egen oppskrift som dessert

 

Påmelding til jegermiddagen gjøres pr. mail til prøveleder (roger.brenden@novinet.no), eller ved å svare høyt og tydelig JA under oppropet. For dette gildet må vi be om en betaling på 275 kroner pr. person (middag inkl. kaffe og dessert) og betaling gjøres i sekretariatet før middagen lørdag.

Under middagen vil det bli solgt lodd (og vi har også i år noen bra premier til utlodning) som f.eks:

Ski dekor fra Profilhuset, varmedekken fra Nonstop, spekepølser fra Toten kjøtt, og i tillegg kommer det som foregående år mange flere utlodningspremier av høy klasse. Det vil også bli et resonnement eller to fra dagens partier og kanskje en og annen historie.

Velkommen til bords.

Praktisk info til selve prøven:

Det vil også i år bli tre UK/AK partier og et VK parti på lørdag og på søndag gjennomfører vi fire UK/AK partier.

Nytt i år er sponsede gavepremier:

NVK Hedmark og Oppland har satt opp premier til vinner av VK 2018 som blir et par staver fra Swix (Swix Mountain). Vi kommer også til å kåre den beste UK og AK hunden lørdag, og for disse hundene blir premien Nonstop dekken.

Oppropet er i 2018 på Felleskjøpets butikk på Koppang og skilt vil bli satt opp frem til oppropet som i fjor. Prøven starter med lydsignal lørdag og søndag kl. 08:00 utenfor Felleskjøpet på Koppang

Felleskjøpet åpner sin butikk for oss på morgenen lørdag. Det vil bli servert varm kaffe fra storkjelen på oppropet og Felleskjøpet tilbyr oss noen rabatterte varer under oppropet, møt derfor opp i god tid.

Sekretariatet vil bli å finne på samme stedet som oppropet, hos Felleskjøpet. Sekretariatet vil være oppe og betjent fra fredag til søndag mellom disse klokkeslettene:

  • Fredag 18-20
  • Lørdag 07-18
  • Søndag 07-17

Direkte etter oppropet blir det avreise inn i terrenget og nytt i år er at bommen vil stå oppe hver morgen. Priser for parkering og bompassering kommer vi tilbake til i god tid før prøven. Se hjemmesiden og facebooksidene våre.

Det vil være oppmerkede parkeringsplasser i fjellet for hvert parti.

Litt informasjon om fasilitetene rundt selve prøven.

Stor-Elvdal hotell ønsker dere velkommen til å overnatte her, i tillegg vil det være åpen PUB inne på hotellets område fredag og lørdag (Askeladden PUB). Det anbefales en tur innom her. Ved bestilling kontakt http://storelvdalhotell.no/.

Felleskjøpet som er prøvens hovedsponsor vil åpne dørene sine fra klokken 0700 lørdag og ha sin butikk oppe under lørdagen. Hos felleskjøpet kan dere finne masse hundeutstyr av meget god kvalitet til gunstig priser. Ta turen innom slik at de får noe igjen for sin sponsing.

Det er også muligheter for overnatting på:

Velkommen alle firbeinte og tobeinte til ei helg med fine opplevelser på Vinjevegen og Koppang.

Mvh

Roger Brenden

Distrikskontakt NVK Hedmark og Oppland.

http://web2.nkk.no/no/konfigurasjonsmappe_forside_og_rammeverk/forside/snarveier/terminlister/prover/