Velkommen til Vorstehtreffet 4.-5.august 2018

Velkommen til Vorstehtreffet 4.-5.august 2018

NVK Troms inviterer til sitt årlige treff på Steiland, Setermoen for sosialt samvær og apportprøver begge dager.

NVK Troms inviterer til årets Vorstehtreff første helgen i august.
Steiland ligger på andre siden av elva på Setermoen og er BJFF sitt område som vi leier hvert år. Her er det mulighet til å stille opp campingbiler, campingvogn, telt, lavvo osv. Ta gjerne kontakt med Harriet Wiggen, 91517958/k-wigge@frisurf.no, for anvisning av plass slik at vi tar hensyn til omgivelser og naboer eller om du har andre spørsmål rundt arrangementet.

På området er det tilgang på dusj/wc, stor grillhytte og strøm for de som trenger det.

Ekstern overnatting kan bestilles på:

http://www.barducamping.no/

http://visitbardu.custompublish.com/index.php?cat=130148

Det blir apportprøve lørdag og søndag i nærområdet som er åpen for alle raser. Opprop vil være på Steiland 10.00 på lørdag og 09.00 på søndag. Påmelding til prøven gjøres på via terminlisten på web eller ved å betale inn til vår konto. Manuell påmelding koster 425,-.

Lørdag kveld er det felles grilling og premieutdeling i grillhytta, vi stiller med grillkull og kaffe, dere tar selv med dere det som ønskes av mat og drikke. Vi tenner også i grillen fredag kveld og har sosialt samvær.

Søndag håper vi at alle som deltar på helgen tar i et tak og hjelper oss å rydde og vaske fellesområdet før vi forlater. Vi må også prøve å ta med oss eget søppel og kaste i egnet container.

Håper så mange som mulig tar seg turen til Steiland og selv om du ikke har vorsteh er du hjertelig velkommen til å tilbringe helgen sammen med oss :).

Veibeskrivelse til Steiland: