Vorstehtreffet 2017 i Troms

Vorstehtreffet 2017 i Troms

Med 25 påmeldte på utstillingen og 70 påmeldte til apportprøven ble dette en megahelg som slår alle rekorder i Troms!

Aldri har det vært så mange påmeldte og det er mulig vi må vurdere navnebytte fra Vorstehtreffet til noe annet treffende da det er vel så mange andre raser som deltar og er sammen med oss hele helgen.

Lørdagen våknet vi til den varmeste dagen hittil i sommer nordpå. Usikker på temperaturen midt på dagen, men utpå ettermiddagen viste det 26 grader i skyggen…

Men litt fuktig vær på fredag gjorde at forholdene for vitring ikke var så verst for hundene, selv om varmen kunne slå ut de fleste. Mygg og klegg var det også nok av!

Litt effektivisering av avprøvingen under apporten gjorde at vi klarte å bli ferdig til 16. Da hadde vi litt tid mellom slagene til å gjøre oss klar til utstillingen som startet 17.30. En fin bris rundt utstillingsringen gjorde det levelig for alle sammen :).

   

   

   

Dommer Rune Tyvold har delt ut BIS1 til KV Itza’s Alfa, BIS2 til LV Allas Vår Joika og BIS3 til SV Myrsteggens Freidi.

 

Lørdagens beste UK hund ble KM Basko til Svein-Erling Jakobsen med 20 poeng. Beste AK hund ble ES Reinrabbens Ripper til Bjørn Tormod Syversen med 30 poeng.

Søndag sto det regn på værmeldingen og det ble det! Det regnet hele dagen så selv Goretexen måtte gi tapt utover dagen. Men både deltagere og hunder holdt motet oppe. Dagens beste UK hund og helgens beste UK hund ble KV Viljetuns Tara til Natalia Graff med 2×19 poeng. Dagens og helgens beste AK hund ble ES Reinrabbens Ripper til Bjørn Tormod Syversen.

    

  

  

Premieliste apport juni

Premieliste apport juli

NVK Troms takker alle deltagere, dommere, frivillige, hjelpere, kakebakere, vaffelrøremiksere mm. Uten dere alle sammen hadde vi ikke fått dette til. Vi håper å se de fleste og mange flere av dere til neste år!

NB! Har tatt noen bilder selv og stjælt uhemmet de andre på FB 😉