Vorstehtreffet i Troms 30.juli til 1.august 2021

Vorstehtreffet i Troms 30.juli til 1.august 2021

Snart klart for årets vorstehtreff i Troms. I år som mange år forut blir vi å finne på Steiland i Bardu kommune. Der har vi leid områdene til Bardu jeger og fiskeforening. Lørdag har vi spesialutstilling for vorsteh og apportprøve kjører vi både lørdag og søndag. Vær velkommen!

Vi ønsker alle sammen velkommen til årets vorstehtreff på Steiland, Setermoen. Her er som alltid alle velkommen om du er vorsteh eller av annen fuglehundrase :).

Det er muligheter for å sette opp telt/lavvo eller ha med seg campingvogn/bobil. Vi ber om at du tar kontakt med Harriet, 91517958, eller Trude, 95114080, for å avtale plassering. Vi er nok på plass på Steiland mellom 18 og 20 på fredag 30.juli.

Huset på Steiland er forbeholdt arrangør/prøveledelse og dommere. Toalett kan benyttes. Vi må fortsatt overholde smittevernregler og 1 metersregelen.

Og som alltid trenger vi hjelp fra dere til å gjennomføre arrangementet. Vi må rydde og vaske etter oss når apportprøven er over på søndag og søppel/tomgods må tas med. Under prøven vil det også være behov for noen som kan ro båten lørdag og søndag og noen til å hjelpe til med søkapport/spor :).

Lørdag og søndag kjører vi apportprøve på formiddag. Opprop er kl.09.00 på lørdag og 10.00 på søndag på Steiland. Søndag skal vi være i treningsterrenget til Midt-Troms Fuglehundklubb i Setermoen skytefelt og det er mulighet for å møte ved innkjøringen til skytefeltet på E6. Fint om de som møter i felt gir beskjed på 91517958.

Påmelding skjer på www.nkk.no ved å gå inn på terminlisten. Startkontigent er 375,- ved påmelding innen 26.juli. 425,- ved påmelding innen 30.juli. Alle må ha med eget apportvilt på grunn av smittevern. Husk å oppbevare i merket emballasje.

Prøveleder er Harriet Wiggen og kan nås på 91517958 eller k-wigge@frisurf.no.

Lørdag har vi spesialutstilling for vorsteh med start ca 17.00. Dommer i år er Irene Krogstad og ringsekretær er Kari Irene Moen. Her melder dere også på via terminlisten til www.nkk.no. Påmeldingsfrist er 15.juli og utsatt frist er 23.juli.

Vi ønsker både valper og veteraner velkommen til å melde seg på 🙂