Treningssamling i Ålen 25.-27. august

Treningssamling i Ålen 25.-27. august

NVK O/A inviterer til trening i fjellet i flott terreng i Trøndelag. Det er plass til 10 ekvipasjer på denne turen.

Denne høsten drar vi til Ålen, til Henning Skau, med et begrenset antall ekvipasjer. Treningen er for både ferske og mer trente førere. Hundene bør ha noe grunndressur inne. Instruktører vil være Tor Danielsen og Britt Schibbye.

Det er flott og oversiktlig høyfjellsterreng, så det blir enkelt å observere hundene i arbeid. Lørdag og søndag blir det organisert trening med instruktør. Det vil også være mulig med egentrening i terrenget på fredagen, for de som har anledning til det. Er det flere som planlegger trening på fredagen, kan vi gå sammen.

Vi bor i et stort Trønderlån med 2 stuer, 5 soverom, fullt utstyrt kjøkken og toalett. På tunet bor Henning i en mindre bygning, hvor vi også vil få tilgang til kjøkken, dusj og toalett. Det er luftegårder på tunet, samt hundegårder. Lørdagen blir det arrangert felles middag, som er inkludert. På fredagen kan vi grille sammen på bålpanne og grill på tunet.

Siden dette er et terreng som ikke vil bli taksert, ønsker sameiet tilbakemelding på bestanden. Så vi satser på å finne mye fugl!

Turen koster kr. 3500,-, som inkluderer overnatting fra fredag til søndag, trening med instruktør lørdag og søndag, samt middag på lørdag. De som ønsker å trene på fredag også, er velkommen til å overnatte fra torsdag. Da betaler dere kr. 4000,-.

Påmelding til Britt Schibbye, britt.schibbye@gmail.com, med navn på fører, og navn, rase og alder på hund, adresse og mobilnummer, og beskjed om du vil komme allerede på torsdag eller fredag.

Når du har fått bekreftet plass, kan du betale med Vipps til 87268 eller overføre til konto 1503 54 70201.

Velkommen!