Godt nytt år til alle vorstehvenner!

Godt nytt år til alle vorstehvenner!

NVK ønsker alle medlemmer en fredelig julehelg og et feiende flott nytt år!

På tampen av 2023 legger vi bak oss et strålende år med NM-gull og masse fine resultater på felt, jakt og på utstilling. Vi har alt kåret årets hunder i NVK og kåret vinnere i en rekke kategorier i NVC-cupen. Husk å melde inn dine resultater til klubbens priser for avl, oppdrett og utstilling. Fristen for disse er nyttårsaften.

En full oppsummering av jubelåret kommer i styrets årsberetning som legges fram på DKRS i februar. Og de fysiske premiene blir som tradisjonen er, delt ut under festmiddagen på DKRS.

I 2024 har vi mye spennende i vente. Klubben arrangerer en rekke jaktprøver og apportprøver, og er medarrangør på enda mer.

Sommerens høydepunkt blir årets landssamling som arrangeres den siste helgen i juni på Songli gård i Orkdal i Trøndelag. Merk at årets landssamling ikke går i pinsen slik som har vært vanlig. På Songli blir det raseutstilling og todagers apportprøve, og mange muligheter til å se fine hunder og møte nye og gamle vorstehvenner. Sett av helgen!

Når løvet gulner, blir det nytt NM høyfjell som NVK i 2024 har fått arrangøransvaret for. Parallelt arrangere vi Trippelprøven som er en vanlig høyfjellsprøve. Prøveleder blir Ernst Evensen og prøvehovedkvarteret blir som sist Hjerkinn fjellstue. Vi oppfordrer vorsteheiere til å melde på og vise fram sine hunder. Sett kryss i avtaleboka allerede nå!

Dette er bare to av de mange arrangementene vi håper å møte deg på i året som kommer!

NVK ønsker alt godt for julen og det nye året!

Hovedstyret i NVK