Ny DK i Østfold: Unn Johannessen

Ny DK i Østfold: Unn Johannessen

Unn Johannessen satser å å trekke opp aktivitetsnivået i Østfold.

Representantskapsmøtet i NVK godkjente søndag 6. juni Unn Johannessen som ny distriktsrepresentant.

Unn bor i Skjeberg, er gift med Terje og har tre fuglehunder.

Hun er en kjent figur i både NVK og Østfold fuglehundklubb og miljøet rundt. Hun har vært leder av NVK Østfold i ni år på nittitallet, og har sittet som NVKs sekretær i hovedstyret i mange år. Nå er hun tilbake som leder i Østfold etter at Henrik Fossum måtte trekke seg i vinter pga jobb.

Unn har klare ambisjoner for året som kommer.

– Vi ønsker å få opp aktivitetsnivået i klubben. Det blir flere familiedager, treningssamlinger og forhåpentligvis en treningstur til Sverige så snart mulighetene åpner seg, sier den nyvalgte lederen. Første familiedag er 20. juni i Fredrikstad.

Hun håper at medlemmene vil sette pris på aktiviteten og delta aktivt i klubben. Se alle NVK Østfolds aktivitet her.

Unn har de siste årene gjort det godt på prøver med  SV Martine av Røssmyra,som har fått jaktprøvepremier i alle grener:  1.UK lavland, 1.AK lavland , 1.AK skog og 2.AK høyfjell. I tillegg har Martine en lang rekke 1.AK apport. På utstilling har hun exellent og CK.

Unn er selv oppdretter med kennelnavnet Torsbekkdalen. Høsten 2020 fikk Martine 9 valper med Jentenes Panzer. Fra dette kullet har Unn beholdt Torsbekkdalens Madde. Hun har også en pointer, Åreppenkrokens Lucy.

Kontaktdata for Unn Johannessen:

Unn har disse med seg i styret i NVK Østfold