Ny leder i Agder NVK: Harald Wivestad

NVK Agder har fått en ny leder på plass.

Harald Wivestad

Hei, mitt navn er Harald Gaarder Wivestad og jeg er nyvalgt distriktsrepresent i NVK Agder. Jeg overtar etter Nina Helle som var distriktsrepresentant i ett år.

Jeg er 36 år, gift med Gro, har tre barn mellom åtte og ett år, og bor i Kristiansand.

Til daglig jobber jeg som lege. God helse er viktig i en strevsom hverdag, og turer i skog og mark gjør godt. Derfor anskaffet vi oss en korthåre vorsteher. Vår kjære Pia er to år, og kommer fra kennel Stallogaisa og Anne Liv Sollesnes.

Grunnen til at valget falt på KV er at min onkel Tom Rathke hadde flere i sitt eie, og det var denne fulgehundrasen jeg kjente best.  Vi ønsket oss også en allsidig brukshund. For meg er det viktig å delta i NVK Agder for å lære av miljøet, og stille på prøver, slik at samspillet mellom jeger og hund blir best mulig. Pia er premiert med 2. og 3. UK høyfjell, samt ustillingspremiert.

Kontaktdata:

Resten av styret i NVK Agder finner du her.