Nye titlar til Lucius og Livia!

Nye titlar til Lucius og Livia!

N UCH Rugdelias VLV Lucius: Internasjonal og Dansk Utstillings Champion!

Rugdelias Zae Livia vart Dansk Juniorvinder på Dansk Vinnarutstilling i Herning. Dei deltok på dansk vinnarutstilling, tysk vinnarutstilling og verdensutstillinga. Rett og slett ein internasjonal utstillingsturne. NVK Hordaland har mottatt denne rapporten frå stolt oppdrattar og eigar av Lucius og Livia, Anne Grete Langeland:

N UCH Rugdelias VLV Lucius ble Best I Rasen på DKK sin internasjonale utstilling i Herning 04.11.2017, med Cert og CACIB. Han er da klar for å kunne få godkjent sitt Internasjonale og sitt Danske Utstillingschampionat også. På Dansk Vinnerutstilling 05.11.17, ble han 3. Beste Hannhund.

I tillegg fikk han Exc BK 2 BKK CK og Res VDH-Cert på Tysk Vinnerutstilling.  Dette ble oppgradert til tellende Cert pga det store arrangementet. Men må visstnok ha flere for å bli Tysk Champion, da det er litt andre regler enn i Norden.   På Verdensutstillingen fikk han Excellent (CK), men ble uplassert blant de 13 av Europas beste Championhanner som fikk Excellent (tilsvarer Excellent med CK på vanleg utstilling).
 
Rugdelias ZAE Livia fikk CK og ble 3 Beste Tispe begge dager i Herning. I tillegg vant hun Juniorklassen søndagen og fikk dermed tittelen: Dansk Juniorvinder 2017.
På Tysk Vinnerutstilling ble hun beste Juniortispe, men fikk ikke tittelen, da dommeren ønsket henne kraftigere.
Verdensutstillingen var Junior tispe en av de hardeste klassene. Hele 9 topptisper fra 7 nasjoner fikk Excellent (CK) og konkurrerte om Juniorverdensvinnertittelen. Veldig stolt av at Livia plasserte seg som nr 3 i dette selskapet!
I parklassen var det Lucius og Livia som representerte KV i den store ringen begge dager. Dommeren for rasen på Verdensutstillingen, mente de var et superpar og fortjente å bli plassert blant de 4 beste av ca 70 par av alle raser. Han hadde sittet og sett dem ringside. Men de dommerne som dømte, valgte noen andre på topp 4.
De som vil kan gå inn og se livestreaming fra disse finaleringene på denne linken:
Livestreaminga er over, men om ein loggar seg inn (er medlem), ligg det nok opptak om ein vil sjå 😉
På veg ut etter fin dag på Verdensutstillinga.
Me i NVK Hordaland gratulerer Anne Grete så masse!!!