Presentasjon av ny leder i Oslo og Akershus

Presentasjon av ny leder i Oslo og Akershus

Ove Myhre - Nyvalgt leder

Til alle sammen!

Jeg heter Ove Myhre og ble valgt som ny leder i OA i desember i fjor på vårt årsmøte.

Samtidig ble det valgt inn flere nye ildsjeler som jeg gleder meg til å jobbe sammen med. Jeg vil også benytte anledningen til å takke de som drev skuta tidligere, for en godt utført jobb.

Bor på Siggerud og er gift med Birte som også mange av dere kjenner som apportprøvedommer og eksteriørdommer på vorstehrasene.

Har en strihår Kragborg Humla på 2 år, en hund jeg er kjempefornøyd med. Har også en kleiner münsterländer på 3 år. Vi begge bruker mye tid på våre egne hunder, selv om de senere årene så er betydningen av mange prøvestarter ikke lenger så viktige. Vi får våre hunder dokumentert / jaktpremierte, og det er stort sett det.

Lavlandsjakta har overtatt mye de senere åra, og der bruker vi mye tid på trening og jakt. Vorsteherens allsidighet er det som fascinerer meg og gir inspirasjon til å være mye sammen med hundene.

Mine ambisjoner for OA er å markere oss som en bidragsyter i vorsteh-familien. Jeg forventer også at vi blir lyttet til fra hovedstyret i de sakene vi fremmer.

OA-medlemmene får i år et unikt tilbud om å bli instruert av drevne og autoriserte instruktører, til og med feltdommere har vi på laget, i et lavlandsterreng som er godt besatt med fugl. Så følg med på hjemmesidene til OA når vi har oppstart.

Pinsesamling blir i år på Buhol. Det blir landssamling med utstilling og apportprøve, samt en pinsefest av godt gammelt merke med Arne Eliassen som general for samlingen.

Det blir noen færre medlemsmøte i OA i år, men kan hende med annet innhold enn tidligere. Dette er noe styret jobber med for tiden.

Jeg ser frem til et fint vorstehår i OA!

Mvh

Ove Myhre