Golddigger med 1. AK fullkombinert

Golddigger med 1. AK fullkombinert

Strålende sesongstart for SV Speldragets F Golddigger!

Eier Randi Schultze skriver følgende;

«Dette året har jeg slitt med dårlig rygg. Av den grunn sendte jeg Golddigger til Jan Egil og Monica, oppdretterne hennes i Finnmark. Tenkte at de kunne bedre ta vare på henne akkurat nå enn jeg. Men det ble så mye mer enn det. Det ble opptrening og start på div. apport prøver.

Og deretter start på fullkombinert prøve. Spennende å se om Jan Egil ville klare det jeg ikke hadde fått til. Så den 21 august på fullkombinert prøven i Tromsø ble grådig spennende. Ganske tidlig på dagen fikk jeg melding fra Monica. Golddigger hadde fullt hus fra felt og lå an til 1AK FK. Mens kullsøster Roxy var innstilt til 2AK FK. Det ble lenge å vente. Så kom ny melding fra Monica. Søstrene hadde begge oppnådd to ganger 10 poeng på vann og søkapport. Nå gjensto bare spor. Jeg tenkte på alt som tross alt kunne gå galt fortsatt. For eksempel fugl i sporet osv. Men til slutt kom det en jublende tlf. fra Jan Egil . Søstrene hadde klart det. Golddigger hadde fått 10 p. også på spor. – 1AK fullkombinert var et faktum. Hun ble med dette også Norsk jakt champion. Helt rått.   Søster Roxy innfridde også forventningene og fikk en flott 2 Ak Fk.

Retter en stor takk til verdens beste oppdrettere kennel Speldraget ved Jan Egil og Monica, samt dommerne Kåre Nergård og Dagfinn Fagermo. Uten dere hadde dette ikke vært mulig.

Vil også gratulere søster Roxy med en flott prestasjon.»

NVK O/A slutter seg til dobbektgratulasjonen!