Treningssamling og apportprøve i Troms 29.-30.juni

Treningssamling og apportprøve i Troms 29.-30.juni

NVK Troms inviterer til treningssamling for de som ønsker å delta på apportprøver i sommer. Helgen avsluttes med apportprøve og det vil også være mulig å ta apportbevis.

NVK Troms inviterer til apportprøve for fuglehunder gruppe 7 søndag 30.juni på Steiland, Setermoen. Påmelding på web, frist 22.juni, se terminliste www.nkk.no. Merk viltavgift kr 150,- om du ikke har eget apportvilt. Apportbevis-prøve arrangeres samtidig.

Dagen før prøven (lørdag) legger vi opp til trening på samme sted. Søk, vann og spor. Vi starter med en times gjennomgang av apportprøvereglement og praktisk gjennomføring inne kl 10. Ta med eget apportobjekt (dummy eller fugl), eventuelt langline. Treningen koster kr 200,- som betales på Vipps eller til konto 47761687006.

Det er gode muligheter for overnatting (telt, campingvogn, bobil) på Steiland. Sosialt samvær i storlavvoen på kvelden fredag og lørdag. Det er også fullt mulig å kun delta på det sosiale! Er du ikke kommet i gang med apporten så kom, se, lær, og bli inspirert.

For mer informasjon, kontakt prøveleder Trude Giverhaug, trudegiv@live.no, tlf 93294626.

Velkommen til ei trivelig helg på Setermoen!

Veibeskrivelse til Steiland, Setermoen.