Åstjern 2018 – velkommen!

Åstjern 2018 – velkommen!

Enda litt mer info fra oss i Åstjernstaben - Mat, skyting, loddsalg og litt om apport!

På lørdag går startskuddet for årets apportprøve på Åstjern. Pr nå er det ca 100 starter på de to dagene, det betyr at det fortsatt er mulig å få prøvd hunden sin denne helga. Møt opp – startkontingent + etteranmeldingsgebyr kr 50.-

Gjennom helga har vi kiosk med kaffe, brus, litt snacks og lodd. Fra våre fantastiske sponsorer har vi fått lov til å lodde ut blant annet et par Alfa jaktstøvler, jaktdekken fra Non-Stop og mye mer. Lodd kan som sagt kjøpes hele lørdag i kiosken, vinnerne blir offentliggjort lørdag kveld.

Opprop begge dager er kl 08.00, med første prøvestart kl 08.30. På lørdag forventer vi å være klare til elitekonkurransen kl 17.00, der prøvens beste hund kåres. Deretter blir det klubbmesterskap på lerduebanen kl 18.00 før alle går hver til sitt for middag. Husk forbudet mot grilling/bruk av åpen ild! Kl 21.00 møtes vi ved sekretariatet for premieutdeling, utdeling av lotterivinnere og for hyggelig sosialt samvær!

På søndag kjøres prøven som vanlig, med premieutdeling etter hvert som hundene er ferdig avprøvd.

Det er meldt litt varierende vær i helga, for første gang på gud-vet-hvor-lenge er det meldt litt regnvær. Ta med klær og utstyr som passer til værvarselet; Yr.no – Åstjern

Påmeldinger, kioskvarer, lodd, skyting og annet kan betales kontant eller med Vipps – utsalgssted #119798 NVK H/O Kiosk Butikk.

Vi i sekretariatet og dommerne er klare, vi ønsker dere alle velkommen!

Kristian