Åstjernprøven 2018 – oppdatert info

Åstjernprøven 2018 – oppdatert info

På NVK-Hedmark/Oppland sin apportprøve på Åstjern har vi tradisjon for å tilby grilling på lørdag. Dette utgår på grunn av skogbrannfaren. Vi har også pleid å ha en uhøytidelig skytekonkurranse på lerduebanen. Denne vil kunne gå som normalt - ta med eget våpen og 80 kr pr serie.

Vi har hatt en ufattelig tørr sommer i år, og skogbrannfaren er ekstrem over store deler av østlandet. Vi avlyser derfor grillingen på lørdag. Vi jobber med alternativt opplegg – mer info kommer! Under middagen blir det som vanlig utlodning av fine premier.

For alt kan apporteres!

Det er meldt litt nedbør både på lørdag og søndag. Husk allikevel vann og skygge til hundene i tilfelle denne varmen fortsetter. Det er også viktig å avstå fra røyking ute i terrenget og all annen bruk av åpen flamme uavhengig av været i helga. Dette gjelder også på campingområdet på Åstjern. Som sagt – skogbrannfaren er ekstrem!

Vår uhøytidelige skytekonkurranse går som planlagt. Som vanlig kjøres det noen runder med trening og vennlig instruksjon før det åpne klubbmesterskapet avholdes. Pris pr serie er 80 kr.

Vi minner om opprop kl 08.00 begge dager, og ønsker velkommen til ei trivelig prøve i fine omgivelser!

Her finner du Åstjern; https://goo.gl/maps/4fZLLNPmky62

 

Kristian