Mira Donovan er ny kontakt i Vestland

Mira Donovan er ny kontakt i Vestland

Den nye distriktskontakten i Vestland har jakthunder av tre forskjellige raser.

På årsmøtet i NVK Vestland er Mira Donovan valgt til ny distriktsrepresentant. Hun overtar etter Mette Ekenes som fortsetter i styret som ansvarlig for nettinnholdet på distriktets side.

Slik presenterer Mira Donovan seg og sitt «hundeliv»

Da var det min tur! Jeg heter Mira, er 36 år og gift med Henrik. Vi har to jenter på fem og syv år. I tillegg er tre hunder en del av familien:  SV Pladsfjellets Fryd, KV Rugdelias UAF Maddi og kanindachs Marte.
Etter noen heftige år med småbarn i huset, begynner det igjen å bli tid til at de voksne i familien kan bruke energi på aktiviteter vi lever og brenner for.
Mira og Fryd

I mitt tilfelle er det HUND –  og selvfølgelig vorsteh!

Av erfaring kan jeg nevne at jeg fikk min første hund da jeg var syv år. Jeg har vært hundfører i forsvaret, har instruktørutdannelse fra Din Beste Venn i Oslo og har også fase 1-kurs fra FKF.
Jeg er alltid sulten på kurs, og siden jeg er veldig fascinert av treningsmetodene til Astrid Weider Ellefsen, følger jeg hennes aktiviteter når anledningen byr seg.
Jeg sitter i dag som styremedlem i Vestlandets Fuglehundklubb, og holder også kurs i klubbens regi.
I yrkeslivet har jeg også valgt å jobbe med hund. Etter 10 år som selger i Hills Pet Nutrition, har jeg nå begynt som selger for Kruuse Norge, med hovedsakelig dyreklinikker på kundelisten.
Ellers er jeg en blid, bestemt og driftig dame som liker at ting skjer og blir gjort. Det passer meg fint at det allerede er masse planer for aktiviteter i NVK Vestland!
Vi begynner sesongen med saueavvening, apportkurs og trening mot prøver. Og vi skal i alle samlinger finne tid til sosialt og faglig opplegg.
Jeg ser fram til å bli bedre kjent med hunder og hundefører i NVK Vestland, så ikke nøl med å ta kontakt om du vil bidra i klubben eller har forslag til aktiviteter. Her finner du oversikt over våre planlagte aktiviteter. Mer kommer!
Lykke til med vårens aktiviteter i alle distriktene!

Kontakt: Mira Sofie Donovan