Tommy Thomassen har overtatt klubba i Vestland

Tommy Thomassen har overtatt klubba i Vestland

I NVK Vestland har Tommy overtatt ledertrøya etter Mira Donovan.

Tommy Thomassen ble valgt til distriktsrepresentant på årsmøtet i NVK Vestland i vinter, og godkjent på NVKs representatskapsmøte i februar.

Slik presenterer Tommy seg selv:

Mitt navn er Tommy Thomassen, 62 år, gift med Anna og vi har tre barn som er flyttet ut. I mitt yrke er jeg arbeidsleder for 13 montører som driver med heis offshore.
Jeg har hatt hund siden jeg var 12: schäferhund,  flatcoated retriver, weimaraner og nå KV Alva. Jeg har jaktet siden jeg var 16, og drevet med brukshund de siste 25 årene.
Alva er snart to år,og  er en familiehund og får være med på mye: rallylydighet, lydighet, trekkhund, apport, jakt, konkurranser og utstillinger. Hun har oppnådd premiering: 2 x 1.UK lavland i Sverige, 2.UK lavland på Forus, 3.UK høyfjell høst på Geilo, 3.UK vinter på Filefjell, samt 2 x 1.UK apport. Pluss at hun har fått sitt første cert på utstilling.
Grunnen til at vi valgte KV, var at vi fortsatt ønsket oss en tysk rase som kunne brukes til jakt på hårvilt og fugl. Vi ønsket oss en hund som var allsidig og familiekjær med egenskaper som nevnt over.
Vi bruker god tid på å finne oppdretter og leter stort sett i Skandinavia. Vi falt ned på Rugdelias kennel og ble meget godt mottatt. Anne Grete og Tore med all sin erfaring har vært fantastiske støttespillere.
Vi har vært medlem i NVK Vestland i to perioder. Først med weimaranerene i fra 1999-2004 og nå siden 2022.
Stor ble overraskelsen når vi treffer de samme sjelene i ledende posisjoner  som før. Det positive for oss er at vi fikk treffe gamle venner igjen i et kjent og godt miljø.

Kontaktdata: