Velkommen til Vinjeveien 2019 oppdatert info

Velkommen til Vinjeveien 2019 oppdatert info

Velkommen til NVK Hedmark og Opplands vinterprøve på Vinjevegen 16 og 17 mars 2019

Hei og velkommen til 2019 utgaven av NVK Hedmark og Oppland sin vinterprøve på Vinjevegen den 16. og 17. mars.

NVK Hedmark og Oppland ønsker alle velkomne til Koppang og fine dager i fjellet, påmelding til prøven gjøres kun på web (prøven er åpen for påmelding).

Det er noen ledige plasser i VK så meld dere på.

Jegermiddag

Deltakerne er også i år hjertelig velkomne til jegermiddag på Stor-Elvdal Hotell lørdag kveld klokken 19:30. Middagen vil i år også bli en utsøkt smak av hva utmarka har å by på, NVK vil anbefale maten på det sterkeste etter herlige smaksopplevelse i 2017 og 2018.

Menyen: Kommer vi tilbake med (tradisjonen tro vilt?)
Påmelding til jegermiddagen gjøres pr. mail til prøveleder rogbre97@gmail.com. For dette gildet må vi be om en betaling ca 300 kroner pr. person (middag inkl. kaffe og dessert). Betaling gjøres i sekretariatet før middagen lørdag.

Under middagen vil det bli solgt lodd (og vi har også i år mange bra premier til utlodning). Utlodningspremiene vil bli listet opp løpende frem mot prøvehelgen. Det vil også bli et resonnement eller to fra dagens partier og kanskje en og annen historie. Velkommen til bords.

PS.

Fortsatt mulig å melde dere på middagen og  VK finale partiet vil bli satt opp under middagen.

Premier til utlodning:

 • Gavekort fra Alfa på ett par sko
 • Undertøy fra Swix
 • Diverse luer
 • Bergans magesekk
 • + flere fine ting

Praktisk info om selve prøven

Det vil også i år bli UK/AK-partier lørdag og søndag. Nytt for året er at vi skal avholde 2-dagers VK, med kvalifisering på lørdag og finale på søndag. Vi har i år fått tilgang til nye terreng, det gjør at vi kan tilby mer like forhold for alle – noe vi håper blir en suksess.

I år blir det også satt opp premier i følgende klasser:

 • NVK Hedmark og Oppland har satt opp premier til vinner av VK 2019.
  • Swix fjellstaver
  • NonStop produkter
 • Vi kommer også til å kåre den beste UK- og AK-hunden lørdag, søndag og totalt (premier blir offentliggjort når alt er på plass).
  • Produkter fra NonStop
     

Opprop

Oppropet er i 2019 på Felleskjøpets butikk på Koppang. Skilt vil bli satt opp frem til oppropet, som i fjor. Prøven starter med lydsignal lørdag og søndag kl. 08:00 utenfor Felleskjøpet på Koppang.

Felleskjøpet åpner sin butikk for oss på morgenen lørdag. Det vil bli servert varm kaffe fra storkjelen på oppropet, og Felleskjøpet tilbyr oss noen rabatterte varer under oppropet. Møt derfor opp i god tid.

Sekretariatet vil bli å finne på samme stedet som oppropet, hos Felleskjøpet. Sekretariatet vil være oppe og betjent fra fredag til søndag mellom disse klokkeslettene:

 • Fredag 18-19
 • Lørdag 07-18
 • Søndag 07-17

Direkte etter oppropet blir det avreise inn i terrenget og bommen vil stå oppe hver morgen. Priser for parkering og bompassering kommer vi tilbake til i god tid før prøven. Det vil være oppmerkede parkeringsplasser i fjellet for hvert parti.

Partilister

Litt informasjon om fasilitetene rundt selve prøven

Stor-Elvdal hotell ønsker dere velkommen til å overnatte her, i tillegg vil det være åpen PUB inne på hotellets område fredag og lørdag (Askeladden PUB, med trubadur).  Det anbefales en tur innom her. Ved bestilling kontakt http://storelvdalhotell.no/. I år har vi gjort en avtale med hotellet slik at de har reservert alle rom og hytter til denne helgen, så ved bestilling oppgi at dere stiller på vår prøve. Dere vil også få noe rabatt ved bestilling. Hunder er tillatt på rom og hytter denne helgen, men dere må ha med bur til hundene inne på rommene (hotellet er nesten fullt, noen rom igjen).

Felleskjøpet som er prøvens hovedsponsor vil åpne dørene sine fra klokken 07.00 lørdag og ha sin butikk oppe under lørdagen. Hos Felleskjøpet kan dere finne masse hundeutstyr av meget god kvalitet til gunstig priser. Ta turen innom slik at de får noe igjen for sin sponsing.

Det er også muligheter for overnatting på:

 • Trya camping

Velkommen alle firbeinte og tobeinte til ei helg med fine opplevelser på Vinjevegen og Koppang. Se hjemmesiden og Facebook-sidene våre for oppdateringer: linker

Mvh

Roger Brenden

Distrikskontakt NVK Hedmark og Oppland.

Våre Sponsorer