Vinjevegen – Vinterens vakreste eventyr!

Vinjevegen – Vinterens vakreste eventyr!

NVK Hedmark/Oppland arangerer 4. – 5. mars vår tradisjonelle Høyfjellsprøve på Vinjevegen.

Velkommen til flotte terreng i hjertet av Østerddalen. Vår hovedsponsor Felleskjøpet stiller i år med plass for både opprop og sekretariat, Koppang Hotell stiller med mulighet for overnatting, jegermiddag og sosialt samvær gjennom helga.

Påmeldingsfrist: 2 uker før

Oppropet og sekretariatet vil i år bli på Felleskjøpets butikk på Koppang. Det vil bli skiltet fra hovedveien frem til oppropet.

Oppropet vil være som før klokken 08:00 lørdag og søndag. Felleskjøpet åpner butikken for oss på morgenen og det vil bli servert varm kaffe fra storkjelen på oppropet. Felleskjøpet vil også tilby noen gode rabatter til oss under oppropet, møt derfor opp i god tid.

Sekretariatet vil være oppe og betjent fra fredag til søndag til disse tidene:

  • Fredag 18-20
  • Lørdag 07-18
  • Søndag 07-17

Alle deltakerne er også i år hjertelig velkomne til jegermiddag på Stor-Elvdal Hotell lørdag kveld klokken 19:30. Under middagen vil det bli solgt lodd (og vi har også i år noen bra premier til utlodning), premieutdeling vil det bli og et resonnement eller to fra dagens partier. Påmelding til jegermiddagen kan gjøres på forhånd på mail til prøveleder (roger.brenden@novinet.no) eller ved og svare høyt og tydelig JA under oppropet. For dette gildet må vi be om en betaling på 275 kroner pr. person (middag inkl. kaffe og dessert).

Det vil direkte etter oppropet bli avreise inn i terrenget og det vil stå en i bommen fra prøvekomiteen som vil ta imot betaling eller hjelpe dere med betaling med kort i bommen. Prisene i år er som følger kr 100.- pr tur for de to ytre partiene, kr 180.- pr tur for de to indre.

Det vil være oppmerkede parkeringsplasser i fjellet for hvert parti.
Litt informasjon om fasilitetene rundt selve prøven.

Stor-Elvdal hotell ønsker dere velkommen til å overnatte hos dem, i tillegg vil det være åpen PUB inne på hotellets område fredag og lørdag (Askeladden PUB).  Det anbefales en tur innom her. Ved bestilling kontakt http://storelvdalhotell.no/.

Felleskjøpet som er prøvens hovedsponsor vil åpne dørene sine fra klokken 0700 lørdag og eventuelt søndag, de vil også ha sin butikk oppe under lørdagen. Hos felleskjøpet kan dere finne masse hundeutstyr av meget god kvalitet til gunstig peng. Ta turen innom slik at de får noe igjen for sin sponsing.

I tillegg til hotellet er det er også muligheter for overnatting på Trya Camping og på Koppang Camping:

Velkommen alle firbeinte og tobeinte til ei helg med fine opplevelser på Vinjevegen og Koppang!