Årets vorstehhunder hedret

Årets vorstehhunder hedret

Store håndmalte fat, lekre relieffer, pokaler og diplomer ble delt ut til Årets vorstehhunder i flere kategorier på festmiddagen under årets Distriktssamling.

Årets vorsteh: SV Fröken

Øverst på «pallen» rager Lone Gudim og SV Ullekalvs Si-Fröken som ble kåret til Årets vorstehhund i NVK. Kriteriet er den hunden med flest poeng etter reglene for norsk jaktchampionat.  Dette er NVKs gjeveste vandrepremie, et stort håndmalt fat som graveres på baksiden hvert år. Lone tilhører Østfold NVK.

Se tidligere vinnere her.

Årets Allroundhund: KV Jazz

KV Sør Holleias Jazz til Belinda Aasberg/Anders Simensrud fikk prisen for årets allround vorsteh. Kriteriet er at hunden  er premiert i mins 4 prøvegrener i AK/VK. Apport skal være en av grenene. Anders og Belinda tilbører Buskerud NVK.

Årets allround hund 2016 Jazz
Årets allround hund 2016 Jazz

 Årets unghund: SV Vill Iver

Munkefjellets Vill Iver med eier Ellen Marie Imshaug seiret i kategorien for UK-hund. Vinner er den med høyest poengsum etter NVC-reglene. Kun de 5 beste UK-starter i Norge er tellende, pluss høystatusløpene. Ellen Marie er medlem i Oslo/Akershus-gruppen i NVK.

Årets UK-hund NVK 2016 til Ellen Marie Imshaug og Vill-Iver
Fatet som representerer prisen Årets UK-hund NVK 2016 gikk til Ellen Marie Imshaug og strihår Vill-Iver. Til venstre Jaktrådets leder Geir Henning Strøm. Til høyre avtroppende nestleder i NVK, Øystein Eriksen.

 

Her er alle vandrepremiene i NVK og kriteriene som de utdeles etter: Vandrepremier

Se også: Vinnerne av NVC høstet heder