Åstjern apport 2021

Åstjern apport 2021

Åstjern har overtatt som Norges største apportprøve! Nå med partilister for søndag.

Velkommen til apportprøve på Åstjern 24. og 25. juli.

NVK Innlandet ønsker hjertelig velkommen til apportprøve på Åstjern, alle som har meldt på innen fristen har fått plass.

Vi ønsker å kunne gjenta suksessen fra fjoråret hvor vi hadde mange deltakere tross covid-restriksjoner hvor det var 109 påmeldte og 109 startende hunder, og hele 77 av de startende ble premierte. Vi syntes det er kjempestas å kunne være blant Norges største apportprøve!

I år er det 128 påmeldte deltakere, 66 startende lørdag og 62 på søndag.  Kjempestas med så mange påmeldte hunder 🙂

Partilister er foreløpige og vil kunne bli endret frem til opprop, partilistene for lørdag kan lastes ned her.
Partilister for søndag kan lastes ned her
Opprop skjer klokken 0900 begge dager, møt opp i god tid, HOLD 1 meters avstand……
Husk å ha sauerenhetsbevis klart ved dagens første øvelse dere er på. Dommere kontrollerer dette før øvelsen starter.
Deltakere MÅ ta med egen fugl under prøven, vi har ikke klubbfugl.
Husk og ta med egen vannfugl til vannapport i AK, vi samler fugl til AK vann på oppropet og tar dette med ut i båten. Skriv navn på hunden på baggen/posen dere leverer fra dere.
Det blir lite til ingen forandring på arrangementets gjennomføring fra fjoråret. Vi synes det gikk meget bra i fjor til tross for de gjeldende restriksjonene. NVK innlandet vil til enhver til følge de regler
som er gjeldende for arrangering av prøver, med flinke deltakere og gode hjelpere under arrangementet ser vi ikke på dette som noe problem og ser frem til gjennomføringen av prøven.
Det vil være håndsprit tilgjengelig under hele prøven for alle deltakere. Sosiale arrangement som vi tidligere har hatt med felles grilling og felles premieutdeling vil vi ikke gjennomføre grunnet Covid 19 og FKF’s sin risikuvurdering. Kommer det nye endringer i retningslinjene innen prøvestart så vil dette bli informert om fortløpende gjennom NVK sine kanaler på nett.
Vi skal så godt det lar seg gjøre sørge for at alle deltakere får en hyggelig og positiv prøveopplevelse, selv under disse litt strengere koronatider.
For de som ønsker det vil det bli mulighet til å få skrevet ut apportbevis på basis av gjennomført og bestått søkapport under prøven. Prisen for det er kr 300 som betales pr vips til utsalgssted #119798
NVK H/O Kiosk Butikk.
Kiosken vil være oppe fra fredag efta tilog med søndag.
Spørsmål til arrangementet kan rettes til Joakim Grande eller Helge Heimstad.
Joakim – 93 06 13 25
Helge – 98 20 54 58
Ønsker alle hjertlig velkommen til en hyggelig helg på Åstjern 🙂
Hilsen NVK Innlandet.