NVK Innlandet har fått nytt styre

NVK Innlandet har fått nytt styre

Ved årsmøte på Veldre Sag 19. februar 2023 fikk NVK Innlandet ny styreleder og noen nye styremedlemmer.

NVK Innlandets styrepresentasjon

Vi takker det gamle styret for en god jobb og vi gleder oss til å overta stafettpinnen for å fortsette suksessen!

Hvis du vil bli bedre kjent med oss som sitter i styret kan du lese under.

Joakim Grande, Distriktsrepresentant/leder

Joakim Grande, jeg er 32 år gammel og jobber som kalkulatør i entreprenørfirmaet Syljuåsen på Gjøvik. Jeg er bosatt på Raufoss sammen med Kine og to hunder. Vi har ei Korthåret Vorstehertispe på 6 år som heter Arya, og en Irsk Setter-hann på 9 år som heter Zarko.

Jeg ble med i NVK etter at vi var på en utstilling tidlig i 2018 hvor jeg traff på Roger Brenden som rekrutterte meg inn Vorstehhundklubben. Ble med som styremedlem overgangen 2018/2019 om jeg husker rett.

Tiden som styremedlem har jeg hatt ansvar for Åstjern sin apportprøve i 2019, 2020 og 2021 og skogsfuglprøven på Veldre i 2022.

Det skal bli veldig gøy å se hva vi kan få til for medlemmene våre fremover, ett av målene er at vi skal kunne være den foretrukne klubben for de med vorstehhund. Vi ønsker å kunne gi noe gøy å være med på for medlemmene våre. Per nå har vi apportprøver på sommeren, jaktprøve på høst og vinter, apportkurs på Kongsvinger, kurs i føring av hund i fjell og dressurkurs. Nå i pinsehelgen den 27-29. mai arrangerer NVK Innlandet landssamlingen for NVK, vi håper selvfølgelig å se mange av dere der.

Ett av mine ønsker er at klubben skal være mer aktiv på et større område enn hva vi er nå i Innlandet.

Jeg som leder ønsker og håper at dere som er medlemmer, tar kontakt med oss i styret om dere har noe dere lurer på, eller har ønsker og forslag til aktiviteter som faller medlemmene våre til gode.

Torbjørn Stalsberg, Nestleder

Har 3 KV  Kongstorps Lillyhammer, Lundehøgdas Nova, Åsrampens Bris. Mitt kennelnavn er Kennel Lundehøga. Fase 2 instruktør. Årets unghund i vorsteh klubben innlandet er eget oppdrett. Lundehøgdas Nova. (Kongstorps Lillyhammer / Høgdalias Texas).

Anja Sveen, Styremedlem

36 år fra Totenvika i Østre Toten. 3 hunder, 1 Strihåret Vorsteh og 2 ES. Min mann og jeg lever en aktiv livsstil med mye hund og trening. Fase 1 instruktør. Liker å delta på jaktprøver, apportprøver og utstilling. Aktiv jeger på høsten.

Linda Mari Dammen Moe, Styremedlem/Kasserer

Mitt navn er Linda Mari Dammen Moe, bor på Kongsvinger og har holdt på med vorsteh i 17 år. Har sittet i styret i NVK Innlandet i noen perioder og skal fra 2023 fungere som avdelingens kasserer.

Jeg brenner for et godt hundehold, jakt, jaktprøver og liker å bidra som blant annet instruktør i føring av hund, apporttrening og gode innlæringsmetoder.

Therese Walle, Styremedlem, Sekretær

Bosatt utenfor Kongsvinger og samboer med Øivin, en ivrig jeger. Mamma til to gutter på 11 og 15 år og bonusmamma til en gutt på 8. Lektor med tilleggsutdanning på Øvrebyen videregående hvor jeg underviser i fagene norsk, økonomi, salg og reiseliv. Vi har en langhåret vorsteher på 1 år og en drever på 7 år.

Pia Margrethe Tufte, Styremedlem, Ansvarlig for Bladet Fuglehunden

Jeg er fra Oslo og dagpendler dit, men har bodd i Nord-Odal de siste 8 årene. Her nyter jeg livet med fint jaktterreng og skiløyper rett utenfor døra med min KV Huldremyras GTX Oberst og 2 islandshester. Jeg har tidligere hatt weimaraner, pointer og en KV, men Oberst er min første valp og som jeg startet på jaktprøve med nå vinter 2023 i UK. Jeg er ivrig i både jakt og trening, og ser frem til flere prøver både innenfor jakt og apport i fremtiden. Både Oberst og jeg har masse å lære og det er gøy. Jeg ser frem til å bidra i styret og som funksjonær på arrangementer til NVK Innlandet. Har du fått premie eller ønsker at NVK Innlandet skal skrive om noe spesielt, ta gjerne kontakt med meg!

Martin Tangen, Styremedlem

Ivrig jeger, prøvedeltaker, instruktør og oppdretter som brenner for den langhårede garden i klubben vår! Jeg bor alene på Brandval med min LV tispe på 6 år, og det meste av fritiden min brukes på hund og arrangementer for fuglehund. Jeg er opptatt av å ivareta vorstehernes allroundegenskaper, og engasjerer meg i styret for å legge til rette for spennende tilbud for våre medlemmer!

Tommy Lund-Andersen, Styremedlem

Jeg heter Tommy Lund-Andersen og bor på Løten med Yvonne Lund-Andersen og sønnen vår Mathias på 5 år og 3 bonusbarn på 16-21 år. Jeg jobber som lærer på elektro på Elverum videregående skole. Jeg har jaktet med egen hund siden 2000. Og i 2006 fikk jeg min første vorsteh, KV Tierbuas Enya, som er stammoren til Tiurjegerns kennel, som er vårt oppdrett. Nå har vi snart 14 år gamle Tiurjegerns Lady Gaga, Tiurjegerns Prince på 5 år og Sognexpressens Nicki Minaj på 2,5 år (som er barnebarnet til Lady). Vi jakter mye med disse på både skogen og fjellet.

Ole Kristian Toterud, Styremedlem

55 år ung, fra Nord Odal, hatt vorsteh i 25 år, LV og SV. Har to unghunder nå, tisper, ei LV og ei SV. Jakter på både ryper og skogsfugl. Har stilt og fortsetter å stille på apportprøver og noe jaktprøver, men det er først og fremst turene i skog og mark, vidder og fjell med hundene som gjelder. (ikke tilstede ved gruppefotograferingen)