Skogsfuglprøven Lygna Grand Prix 2015

Skogsfuglprøven Lygna Grand Prix 2015

Første skogsfuglprøven i Oppland i regi av NVK H/O og Brandbu og Tingelstad JFF, skogsfugl- og fullkombinert prøve, i vakre omgivelser.

Det var med en viss spenning vi ønsket velkommen til den nye prøven vår. Alle forberedelser var klare: kjentmenn, sekretariat, dommere, diplomer, premier, mat osv.

Lørdagen startet med regn og 7-8 sekundmeter vind, men partiene gikk ut. De registrerte lette fugler som var stressede og flere satt i trærne. Etter lunsj  fikk puljene noe mindre regn, men vinden var den negative faktoren, slik at den første dagen ble uten premiering.

Jegermiddagen gikk ned på høykant, og en stor loddtrekking ga mange fine premier der terassevarmer fra M. Carlsen & Sønn AS, Alfa sko med gavekort på 1000 kr, mye hundemat fra Kingsmoor og Egmond forlag stilte med sponsorgjenstander.

På søndagens opprop skinte solen, og vinden var litt mindre. Da fikk vi en premiering med en røy som var samarbeidsvillig. Det ble 2.AK til GS Vinjevegen’s Rihanna og Frank Rønningen. Gratulerer!

Været var vakkert og terrenget ga mange lune opplevelser der myrer og trær fløt sammen i vakker skog. Vi ønsker å takke for fine opplevelser og mange hygglige møter!

Vi sees til neste år!

Arrangementkommiteen
NVK H/O