Velkommen til Vinjevegen 2020 m/oppdatering om påmelding

Velkommen til Vinjevegen 2020 m/oppdatering om påmelding

Velkommen til jaktprøve i flotte terreng på Vinjevegen 14. og 15. mars.

Partilister:

Velkommen til Vinjevegen 2020

 

Hei og velkommen til 2020 utgaven av NVK Innlandet sin vinterprøve på Vinjevegen den 14. og 15.mars.
NVK Innlandet ønsker alle velkomne til Koppang og fine dager i fjellet, påmelding til prøven gjøres kun på web (prøven er åpen for påmelding).

Jegermiddag: Deltakerne er også i år hjertelig velkomne til jegermiddag på Stor-Elvdal Hotell lørdag kveld klokken 19:30.
Middagen vil i år også bli en utsøkt smak av hva utmarka har å by på, NVK vil anbefale maten på det sterkeste etter herlige smaksopplevelse de siste årene.

Menyen: Kommer vi tilbake med (tradisjonen tro vilt????)

Påmelding til jegermiddagen gjøres pr. mail til nvkinnlandet@gmail.com. For dette gildet må vi be om en betaling ca 300 kroner pr. person (middag inkl. kaffe og dessert) og betaling gjøres i sekretariatet før middagen lørdag.
Under middagen vil det bli solgt lodd (og vi har også i år mange bra premier til utlodning). Utlodningspremiene vil bli listet opp løpende frem mot prøvehelgen, men vi kan friste med fine premier i år også.

Premier som vi kommer til å lodde ut er:

  • Gavekort fra Madshus på ski
  • Kniver
  • Gavekort fra Tory vask og rens
  • +mye mer

Det vil også bli et resonnement eller to fra dagens partier og kanskje en og annen historie. Velkommen til bords.

Praktisk info til selve prøven:
Det vil også i år bli UK/AK partier lørdag og søndag, vi skal avholde 2. dagers VK, med kvalifisering på lørdag og finale på søndag.

Datoen for ordinær påmelding er godt ut, men vi åpner for etteranmeldelse.

Det er pr 03.03.2020 ledige plasser i VK kvalifisering lørdag og UK/AK søndag (noen plasser. 

I år blir det også satt opp premier i følgende klasser:

NVK Innlandet har satt opp premier til vinner av VK 2020. Vi kommer også til å kåre den beste UK og AK hunden totalt (premier blir offentliggjort når alt er på plass).

Nytt i 2020 er Terje Bradals minnepremie til beste vorsteh under prøven. Denne er en vandrepremie som er til minne etter Terje Bradal som dessverre gikk bort høsten 2019.

Oppropet er i 2020 på Felleskjøpets butikk på Koppang og skilt vil bli satt opp frem til oppropet som i fjor. Prøven starter med lydsignal lørdag og søndag kl. 08:00 utenfor Felleskjøpet på Koppang.

Sekretariatet vil bli å finne på samme stedet som oppropet, hos Felleskjøpet. Sekretariatet vil være oppe og betjent fra fredag til søndag mellom disse klokkeslettene:

  • Fredag 18-20
  • Lørdag 07-18
  • Søndag 07-17

Direkte etter oppropet blir det avreise inn i terrenget og bommen vil stå oppe hver morgen. Priser for parkering og bompassering kommer vi tilbake til i god tid før prøven. Det vil være oppmerkede parkeringsplasser i fjellet for hvert parti.

Litt informasjon om fasilitetene rundt selve prøven.
Stor-Elvdal hotell
ønsker dere velkommen til å overnatte her, i tillegg vil det være åpen PUB inne på hotellets område fredag og lørdag (Askeladden PUB, med trubadur).  Det anbefales en tur innom her. Ved bestilling kontakt http://storelvdalhotell.no/.
I år har vi gjort en avtale med hotellet slik at de har reservert alle rom og hytter til denne helgen, så ved bestilling oppgi at dere stiller på vår prøve. Dere vil også få noe rabatt ved bestilling. Hunder er tillatt på rom og hytter denne helgen, men dere må ha med bur til hundene inne på rommene.

Det er også muligheter for overnatting på:

Velkommen alle firbeinte og tobeinte til ei helg med fine opplevelser på Vinjevegen og Koppang. Se hjemmesiden og facebooksidene våre for oppdateringer.

Vi vil også takke våre sponsorer:

 

 

 

 

Mvh

Roger Brenden
Distriktskontakt NVK Innlandet
(prøveleder Roger Brenden, kontakt info: nvkinnlandet@gmail.com  917 46 747 )

PS. Påmeldingen er åpen så meld dere på til vinterens NVK prøve.