FULLT! Apportkurs med Herdag Hansen

FULLT! Apportkurs med Herdag Hansen

NVK Buskerud inviterer til apportkurs 22-24.april

Har du lyst på skikkelig grundig og detaljert innføring til hvordan du og hunden din kan lykkes med apporten?

Da er dette kurset for deg! Enten du ønsker å delta på prøve, ta apportbeviset eller til jakt. Få deltakere på kurset gir rom for ekstra grundig oppfølging – her kan du forvente utvikling gjennom kurset! Dette blir to dager med praktisk trening dedikert til deg og hvor du er som ekvipasje, og du vil få flere verktøy og stegvis innføring for å fortsette treningen videre. Enten det er nyinnlæring, du har møtt på en utfordring eller du ønsker mer utfordring. Ikke minst gode verktøy for treningen videre. Kurset legges opp etter hva den enkelte ekvipasje har behov for.

Ta gjerne med egne apporteringsgjenstander, gode godbiter og noen leker hunden liker, for en god belønning for arbeidet er alltid viktig. Det blir lagt opp til individuell oppfølging gjennom kurset.

Vi har satt en begrensning på 10 deltakere, men det er fullt mulig å være med som observatør.

Påmelding innen 14.april til monrog24@gmail.com 

Det er mulig å overnatte på vår klubbhytte, vi har plass til 10 stk der hvis man deler rom – ellers har vi stor plass ute til bobil/campingvogn. Ved spørsmål ring eller send sms 917 66 475 (Monica)
Betaling ved bekreftet påmelding skal skje til NVK Buskerud sin konto 2270 29 86730  Pris NVK-medlemmer kr.1800, ikke-medlemmer kr.2000
Observatører kr. 500

Bli med på en helg fylt med mye moro og god utvikling!

Herdag fikk sin første hund i 2009 og i 2015 begynte han å jobbe på Stenberg Hundesenter, som spesialiserer seg på stående fuglehund og "problematferd". I 2017 startet han opp dagpark på Stenberg Hundesenter for alle hunder. Jobber nå som førerhundtrener ved Hundeskolen Veiviseren.
Herdag synes det er ekstra morsomt å prøve seg frem med ulike teknikker for å få frem ønsket atferd. I tillegg synes han det er spennende å observere hundenes språk og hvordan de kommuniserer med mennesker og hverandre. Herdag har jobbet med å lære bort kunnskap siden han var 20 år, han engasjerer seg i å se andre oppleve mestring, tilegne seg kunnskap og få fremgang. Trener hovedsakelig opp mot praktisk jakt og lydighet, men er interessert i å lære mest mulig innen andre hundesporter også.
Har en KLM (13 år), ES (6 år) og tysk jaktterrier (2 år). Har tidligere hatt LV og belgisk fårehund malinois. Konkurrerer aktivt på apportprøver for stående fuglehund og jaktprøver for stående fuglehund, har også konkurrert i lydighet. I tillegg er han aktiv innenfor mentalitetsmiljøet i NKK.
  • NKK trinn 1 Instruktør
  • NKK Figurant for Mentalbeskrivelse Hund(MH), Funksjonsanalyse(FA) og Karaktertest(K-test)
  • NKK Testleder for Mentalbeskrivelse Hund(MH), Funksjonsanalyse(FA) og Karaktertest(K-test)
  • NJFF Jakthund dressørinstruktør trinn 1 og trinn 2
  • NJFF Aversjonsdressør
  • Instruktørutdannelse ved Hundskolan Vision
  • Etablerte Dagpark på Stenberg Hundesenter
  •  Instruktørutdannelse Catch, 2019
Vært aktiv som instruktør i lokal hundeklubb i perioden 2016-2018. Har holdt kurs som: Valpekurs, bronsemerkekurs, konkurranselydighet, apportkurs, samt privatkonsultasjoner innenfor adferdsproblematikk og trening.
Herdag har stort fokus på at det skal være mestring og fremgang når man trener hund, dette er like viktig for hund og fører. Med filosofien om at "Hund er hund" og å jobbe strukturert tar han hundetreningen til et nytt nivå.

Velkommen på kurs!