Oppdaterte partilister! Apportprøve på Holleia 16. og 17. juli

Oppdaterte partilister! Apportprøve på Holleia 16. og 17. juli

Holleiaprøven har tradisjonelt vært Norges største apportprøve, og vi håper at mange vil finne veien til Holleia i år.

Partiliste dag 1 55-22020_partilister lørdag1
Partliste dag 2 55-22020_partilister søndag1

Nå som koronaen forhåpentligvis ikke setter en stopper for noe så håper vi at mange flere vil ta turen til vår apportprøve i Holleia.

Prøven vil også i år ha utgangspunkt i NVK-hytta.

Vi har god plass for campere/bobiler/telt i grustaket noen få meter fra klubbhytta.
Vi lover et sosialt arrangement som er egnet for hele familien i flotte omgivelser  og i år skal vi få til både  eliteapport, lagkonkurranse, utlodning og sosialt samvær.

Vi  setter opp noen store telt, men har hverken stoler eller bord til alle så dette må man ta med selv. Vi fyrer selvsagt opp grillen, men ta også gjerne med egen da vi ikke har den største selv 🙂

 

Husk elektronisk påmelding

Prøven vil gå over 2 dager som vanlig. Du kan melde deg på 1 eller begge dager.

Utvidet frist til 12.juli!
Startkontingent er kr. 375 ved påmelding på nett innen fristen 10. juli. Det vil ikke bli mulighet for etteranmelding når fristen har gått ut.

Opprop i deltakercampen kl.08.30–  skiltet like etter betalingsbommen

Merk at når du melder på, velger du dag slik:

  • UK1 og AK1 er lørdag
  • UK2 og AK2 er søndag

Påmelding til prøven gjøres på nett ved å gå inn på www.nkk.no, og videre inn på terminlisten for apportprøver, og trykke på lenken der. Prøvenummer er 55-22020.

Alle må ha med eget apportvilt, også til spor, men duer (frosne) kan kjøpes FØR prøven. Vi har ikke ubegrenset og det er førstemann til mølla som gjelder 🙂

Forøvrig gjelder disse nye reglene for apport fra nå:
Ny prøveordning angående apportvilt. Dette er hva som ble vedtatt på sentral dommerkonferanse og dispensasjon ble innvilget 25.05.2022 av NKKs Jakthundkomite:
«I tillegg til fersk eller opptint fugl, tillates tørket og frosset fugl som en prøveordning for sesongen 2022. Alle fugler kan ha fjernet brystfileter, som kan erstattes med noe som er egnet. Fuglene skal ha en gjenkjennelig form. På vannøvelsen tillates dummy som er påsatt fjær/vinger fra jaktbare fuglearter. Det er ikke tillatt til å bruke nett rundt fugler, med unntak av vannapporten hvor det tillates på tørket fugl, fugler uten brystfileter og på dummy.
Som slepefugl anbefales det å bruke fersk eller opptint fugl. I prøveordningen er det ikke krav til at det benyttes samme art til å slepe sporet som det som legges på sporenden.

Overnatting

Det er mulig å sette opp telt, campingvogn og bobil på prøvestedet. Overnatting koster kr. 100 for hele helgen og kan vippses til #608390 – merk med overnatting Holleia.
Det er tilgang på festivaltoalett i deltakercampen.

Vi har ikke tilgang til drikkevann, dette må alle sørge for å ha med seg selv. 

Andre alternativer for overnatting i nærheten:

 

Eliteapport

Lørdag blir det som vanlig eliteapport for de hundene som har hevdet seg best i dagens konkurranse. Det pleier være stor moro. Vinneren blir en slags uoffisiell norgesmester i apport.

Beste hund vinner den flotte vandrepremien Holleiafatet. Fatet går til den beste AK-hunden, oppsummert etter 2 prøvedager.

Lagkonkurranse

I tillegg blir det lagkonkurranse. Hvert lag skal bestå av én UK-hund og to AK-hunder. Påmelding på stedet. Premien er en stor vandrepokal i nesten helt ekte sølv.

Fine premier

Vi har fine premier til apportprøvevinnere og premier til utlodningen. Det er fortsatt dårlig mobildekning på Holleia, og nærmeste minibank er i Vikersund sentrum, så ta med kontanter selv om Vipps kan brukes visse steder.  Vipps #608390 – merk med utlodning.

Sauebevis obligatorisk

Det er sauer i området, så det er absolutt nødvendig å ha sauerenhetsbevis for å starte på prøven. Dette kommer til å bli sjekket. Uten slikt bevis, vil du dessverre bli nektet start.

Husk også at det er båndtvang under hele prøven, og absolutt forbud mot å slippe hund i terrenget utenom under avprøvingen – det kan dessverre føre til at du må reise hjem da vi har hatt noen uheldige episoder, og må understreke dette. Det handler både om respekt for viltet, og for grunneieren, som er så raus at vi får bruke det flotte terrenget til vår apportprøve.

Slik finner du frem:

Adresse: Sørliveien 55, Vikersund (Modum kommune).

Kart i Google maps: https://drive.google.com/open?id=1V7nyl3LuvBNR7AAebM-On2f5aq0&usp=sharing 

Velkommen til Holleia!