Drop-in apport 29-30. mai NVK Buskerud

Drop-in apport 29-30. mai NVK Buskerud

Vi inviterer til drop-in apporttrening og mulighet for å ta apportbevis. Kommer du fra en sone med høy smitte, kan du dessverre ikke delta på vårt arrangement.

NVK Buskerud stiller med instruktører til stede kl. 9-16 begge dager. Stedet er NVK-hytta på Holleia. Adresse: Sørliveien 55, Vikersund.

Pris for drop-in trening er kr.100 for medlemmer og kr.150 for ikke-medlemmer. Betales på Vipps/merkes med drop-in apport. Fugl til trening må medbringes av deltaker, her kan man f.eks bruke due, and eller rype.

Søndag blir det mulighet for apportbevisprøve. Pris: kr.150 for medlemmer, kr.300 for ikke-medlemmer. Betales på Vipps/merkes med apportbevis. Deltakere må selv ha med fugl til dette også, men her må det må være en hønsefugl av jaktbar art, feks rype, fasan, rugde osv. Kan være tørket eller frossen. (NB: ikke tillatt med and eller due.)

Vår vipps er #608390

Denne ansvarlige arrangøren har to oppgaver knyttet til smittebegrensning:

  1. Sørge for at deltakere overholder smittevernskravet om at deltakere som ikke tilhører samme husstand skal holde minst 1 meter avstand. Det må også sikres at andre smittevernsråd overholdes: Personer med luftveis-symptomer kan ikke delta. Det skal tilrettelegges for håndvask/antibac. Ved aktiviteter med utstyrsbehov skal deltakerne ha med eget utstyr/utstyret skal ikke håndteres av flere personer.
  2. Ha oversikt over deltakerne. Denne oppgaven knyttes til at det skal være mulig å enkelt gjøre en smittesporing i ettertid.

 

Spørsmål:  send mail til monrog24@gmail.com eller pr tlf 917 66 475