Jazz leder NVC-cupen

Jazz leder NVC-cupen

2 x 1. AK fullkombinert til Anders og Sør-Holleias Jazz.

KV N J(K)CH N JCH Sør-Holleias Jazz og Anders Simensrud sikret seg to overbevisende topplasseringer i den kanskje aller vanskeligste øvelsen – fullkombinert skog.

8142-675-anders_simensrud_jazz_3

Første seier kom 20. september. Anders forteller:

«1. AK fullkombinert til KV Sør-Holleias Jazz i dag på Holleia. Dommer skog Rolf Hamstad med hagle og dommer apport Bergthor S Antonsson  Det var en prøve med felling, men på Jazz sitt fuglearbeid ble det skutt i luften. På apporten ble det 10 på vann, 10 på spor og 9 på søk. Vi har hatt bra med fugl i dag, men mange av de satt i tre. Varmt ble det også. Flere hadde mulighet uten å lykkes. «

25. september slo ekvipasjen til igjen:

Nok en 1. AK fullkombinert til KV Sør Holleias Jazz nå på NMLKs prøve på Stange. Dommer felt: Jarle Klemetsdal Dommer apport: Eva Kulstadvik.

Leder NVC-cupen

Med disse to seirene troner Jazz nå på toppen av NVC-cupen med 39 poeng.

Her er resten av Jazz’ premieliste i år:

  • 16/4: 2. AK vinter Dovrefjellprøven
  • 23/7: 2. AK apport Holleia
  • 20/8: 3. AK høyfjell Raggsteindalen
  • 26/8: 1. VK NM skog Kongsberg
  • 3/9: 1. AK høyfjell Rjukan
  • 20/9: 1. AK fullkomb. skog Holleia
  • 25/9: 1. AK fullkomb. skog Stange

Jazz eies i fellesskap av Anders Simensrud og Belinda Aasberg, som begge har ført Jazz til premier i år. Det samme har Frode Aasberg. Jazz er altså en meget stødig hund som har vist at han kan føres av ulike førere.

Han er av Anders Simensrud eget oppdrett. Foreldre er Haugtuns Falco og Lierdalens Tante Karin. Jazz er født i 2008 og har 13 etterkommere. Her kan du se stamtavlen og alle hans meritter.

NVK Buskerud er meget stolte av Jazz og Anders og gratulerer hjerteligst!