Joakim Grande er ny general i NVK Innlandet

Joakim Grande er ny general i NVK Innlandet

Joakim har tatt over som leder i et av landets mest aktive distrikt.

Joakim Grande ivertar etter Helge Heimstad.

Slik presenterer Joakim seg:

Jeg er 32 år gammel og jobber som kalkulatør i entreprenørfirmaet Syljuåsen på Gjøvik. Jeg er bosatt på Raufoss sammen med Kine og to hunder. Vi har ei korthåret vorstehertispe på 6 år som heter Arya, og en irsk setter-hann på 9 år som heter Zarko.

Jeg ble med i NVK etter at vi var på en utstilling tidlig i 2018 hvor jeg traff på Roger Brenden som rekrutterte meg inn Vorstehhundklubben. Ble med som styremedlem i overgangen 2018/2019, om jeg husker rett.

Tiden som styremedlem har jeg hatt ansvar for apportprøven på Åstjern i 2019, 2020 og 2021, og for skogsfuglprøven på Veldre i 2022.

Det skal bli veldig gøy å se hva vi kan få til for medlemmene våre fremover. Ett av målene er at vi skal kunne være den foretrukne klubben for dem som har vorstehhund.

Vi ønsker å kunne gi noe gøy å være med på for medlemmene våre. Per nå har vi apportprøver på sommeren, jaktprøve på høst og vinter, apportkurs på Kongsvinger, kurs i føring av hund i fjell og dressurkurs.

Nå i pinsehelgen, den 27.-29. mai, arrangerer NVK Innlandet landssamlingen for NVK, vi håper selvfølgelig å se mange av dere der.

Les mer om landssamlingen her – med apportprøver, utstilling, hannhundskue og valpeshow.

Et av mine ønsker er at klubben skal være mer aktiv på et større område enn hva vi er nå i Innlandet.

Jeg som leder ønsker og håper at dere som er medlemmer, tar kontakt med oss i styret om dere har noe dere lurer på, eller har ønsker og forslag til aktiviteter som faller medlemmene våre til gode.

Kontakt: Joakim Grande

Dette er resten av styret i Innlandet