Nytt dressurkurs i Buskerud i februar/mars

Nytt dressurkurs i Buskerud i februar/mars

NVK Buskerud og NMLK inviterer til felles grunnkurs for fuglehunder i Drammens-området.

På grunnkurset går vi gjennom teori og praksis for at du skal få et godt grunnlag for å få en lydig familie- og jakthund.

Kurset krever ingen forkunnskaper og passer for deg som er nybegynner eller som ønsker lære mer om dressur av hund.

INNHOLD: Vi kommer til å ta for oss grunnleggende øvelser som kontakt, sitt, lineføring og innkalling. Vi vil og komme inn på RIOS-trening (ro i oppflukt).

Vi begynner med grunnleggende innlæring, og øker så gradvis vanskelighetsgraden i øvelsene.  Det tas hensyn til at hunder og eiere er forskjellige, og vi tilpasser metoder/forstyrrelser til den enkelte, for at alle skal lykkes. Etter endt kurs skal du forhåpentligvis sitte igjen med kunnskap om hvordan trene videre på egen hånd.

TID: Kurset består av én teorikveld, og sju praktiske kvelder. Første kveld er torsdag 14. februar kl. 19. Øvrige 7 kvelder: Påfølgende torsdager kl. 18. Avslutning i begynnelsen av april, dvs. før påske.

STED: Teorien første dag blir avholdt i Eiker-området (nærmere sted kommer). De øvrige kveldene blir i Krokstadelva.

MÅLGRUPPE:  Åpent for fuglehunder fra 6 måneders alder. Max 8 deltakere.

INSTRUKTØRER: Ernst Evensen og Monica Rognheim.

PÅMELDING til Monica Rognheim monrog24@gmail.com eller SMS til 917 66 475.  Oppgi førers navn og telefonnummer, hundens navn, rase og alder. Påmeldingen er bindende!

PRIS: Kurset koster 1600 kroner for medlemmer i NVK og NMLK. For andre: 2000 kroner. Innbetales til konto 1594.37.95921.

Velkommen på kurs!

Dressurkurs i Drammen