NVC midlertidig åpent – frist 30/8

Vi ber medlemmer legge inn sommerens apportresultater i NVC snarest. Dataløsningen er dessverre meget ustabil og kan krasje igjen.

Tekniske problemer med NVC-verktøyet oppsto 14. april i pr, og skyldes at vi kjører på et utdatert datasystem.
Det er et kostbart og omfattende arbeid å holde systemet som ble laget i 2017, i live.
Hovedstyret har derfor besluttet at vi må få på plass en ny oppdatert, moderne og skalerbar dataløsning for den populære cupen.

Legg inn snarest

Inntil en ny løsning er på plass, har vi klart å få opp en midlertidig kriseløsning. Men den er ustabil og kan dessverre raskt bryte sammen igjen. Den har også en del synlig kode, men er det beste vi har klart å gå til p.t.

Vi har (fra 8. august) åpnet for registrering av sommerens resultater fra apportprøver. Siste frist for registrering er satt til 30.8. Normalt er det en 7-dagers frist på registrering av resultater. Men vær grei og gjør det snarest, da vi ikke vet hvor lenge vi klarer å holde kriseløsningen oppe

Gå til NVC her

Vi beklager ulempene dette medfører, men håper at en ny NVC-løsning snart er på plass til glede for alle vorsteheiere med konkurranseinstinkt.

NVC-cupen er grunnlaget for utpeking av en rekke titler i klubben, som Årets vinterhund, Årets skogsfuglhund osv. Les mer om NVC her.