Skogsfuglprøve 17.-18. nov på Holleia

Skogsfuglprøve 17.-18. nov på Holleia

NVK Buskerud ønsker velkommen til skogsfuglprøve i tiurens rike, hvor beste ekvipasje kan vinne Terje Dyves minnepremie.

Påmelding til prøven gjøres på www.nkk.no og videre inn på terminliste for skogsfuglprøve høst 2018. Prøvenummer er 54-18032.

Startkontingent er kr. 525 ved påmelding på web innen fristen 27. oktober.

Utsatt frist er 10. november. Da er prisen 575 kr.

Det gjøres oppmerksom på at det må fremvises apportbevis til alle premiegrader, eller så må det apporteres under prøven (husk i så fall eget vilt som må godkjennes av dommer før bruk). Husk gyldig sauebevis og vaksinasjonsattest. Det vil bli tatt stikkprøver.

Jegermiddag og overnatting

Påmelding til jegermiddag og overnatting til prøveleder Christina Krekling, e-post elay-kre@online.no eller mobil 47610508.

Det er begrenset med overnattingsplasser. Dommere, hjelpere og deltakere langveisfra blir prioritert.

Overnatting koster 200 kroner per natt inkludert frokost og matpakke. Ta med termos til kaffe/te. Kald drikke må du medbringe selv.

Lørdag er det jegermiddag hvor dommerne forteller om prøvedagen, og det blir gode historier og heder og ære til to- og firbente.

Prisen for jegermiddag er 250 kroner som inkluderer et glass brus, vin eller en øl.

Flotte premier

Premier Holleia skogsfuglprøve

I tillegg til diplom og seidel/krus som går til alle premierte, får prøvens beste hund ekstra påskjønnelse i form at et flott håndmalt fat som er vandrepremie (Holleiaprøvens beste hund). Den hund som har oppnådd beste samlede resultat fra skogsfuglprøven og sommerens apportprøve på Holleia får i tillegg et kombinert-fat (også vandrepremie).

Men aller flottest syns vi får nyeste vandrepremie er: Terje Dyves minnepremie.  Det er en rype i bronse i full størrelse, som den første hundefører med tre napp, får til odel og eie. Foreløpig har to hundeførere ett napp hver. Deres navn og en nærmere beskrivelse av reglene og mer informajson om kunstverket finner du her: http://vorsteh.no/kontakt-buskerud/terje-dyves-minnepremie-2/

Det vil også bli utlodning på kvelden, så ta med kontanter.

Slik finner du fram

På prøvedagene er det opprop utenfor NVK-hytta (tidligere speiderhytta) på Holleia kl 08.00.

Veien inn til hytta blir merket fra Drolsum kirke (Rud kapell) som ligger på riksvei 35 rett nord for Vikersund i retning Hønefoss.

Hytta ligger 7,3 km fra kirken, ved enden av et jorde på høyre hånd, noen hundre meter etter bompengebommen ved Gravermoen (bompenger kr 50 kan betales med kort)

Vi har hatt stordugnad på NVK-hytta som nå bl.a. har fått ny trippel utedo!

Det vil bli merket med parkering før den siste stikkveien ned/inn til hytta. Av praktiske årsaker ber vi dere om å parkere der. Da går det hele smidigere når dere skal kjøre ut til terrengene.

Foreløpige partilister vil bli lagt ut i starten av november, men endelige blir ved opprop. Det er kun ett opprop, og alle må møte opp på det, om ikke annet er avtalt med prøveleder eller terrengansvarlig.

Terrengansvarlig er Anders Simensrud tlf 408 41 501

Velkommen!