Ny frist: Skogsfuglprøve på Holleia

Ny frist: Skogsfuglprøve på Holleia

Påmeldingsfristen er utsatt til 10. nov. Prøven er 18. og 19. nov.

Klubbhytta til NVK BuskerudNVK Buskerud ønsker velkommen til skogsfuglprøve i Modum, ved Vikersund. Datoene er 18. og 19. november.

Påmelding til prøven gjøres på nett ved å gå inn på www.nkk.no, og videre inn på terminliste for skogsfuglprøver, og trykke på lenken der. Prøvenummer er 54-17032.

Fristen for påmelding er utsatt til 10. november.

Startkontigent er kr. 525 ved påmelding på nett innen fristen. Etter fristen må deltakere basere seg på å møte til opprop.

Partilister gjøres klar i uken før prøven.

Det gjøres oppmerksom på at det må fremvises apportbevis til alle premiegrader, eller så må det apporteres under prøven (husk i så fall eget vilt som må godkjennes av dommer før bruk). Husk gyldig sauebevis og vaksinasjonsattest. Det vil bli tatt stikkprøver.

Jegermiddag og overnatting

Påmelding til jegermiddag og overnatting send e-post til prøveleder Christina Krekling på elay-kre@online.no.

Premier Holleia skogsfuglprøve

Det er begrenset med overnattingsplasser på NVK-hytta. Dommere, hjelpere og deltakere langveisfra blir prioritert.

Overnatting koster 200 kroner per natt, inkludert frokost og matpakke. Ta med termos til kaffe/te. Kald drikke må du medbringe selv.

Lørdag er det jegermiddag hvor dommerne forteller om prøvedagen, og det blir gode historier og heder og ære til to- og firbente.

Prisen for jegermiddag er 250 kroner som inkluderer et glass brus, vin eller en øl.

Det vil også bli utlodning på kvelden, så ta med kontanter.

I tillegg har vi et flott håndmalt fat som er vandrepremie til prøvens beste hund, og et kombinert-fat for apportprøven i juli og skogsfuglprøva. Prøvens beste hund får også et napp i Terje Dyves minnepremie, en flott bronserype i full størrelse.

I tillegg har vi lotteri med flotte premier.  Så husk å ta med penger til lotteriet.

Prøvens hovedsponsorer er Hills hundefor, Knivebakken Jakthundsenter og Sando Hundesenter som sponser med premier.

Opprop kl. 8 ved NVK-hytta

På prøvedagene er det opprop utenfor NVK/speiderhytta på Holleia kl. 8.00. Det vil bli merket med parkering før stikkveien inn til hytta. Av praktiske årsaker ber vi dere om å parkere der. Da går det hele smidigere når dere skal kjøre ut til terrengene.

Veien inn til hytta blir merket fra Drolsum kirke (Rud kapell) som ligger på riksvei 35 rett nord for Vikersund i retning Hønefoss.

Hytta ligger 7,3 km fra kirken, ved enden av et jorde på høyre hånd, noen hundre meter etter bompengeboksen ved Gravermoen.

Foreløpige partilister vil bli lagt ut i starten av november, men endelige lister blir kjent ved opprop. Det er kun ett opprop, og alle må møte opp på det, om ikke annet er avtalt med prøveleder eller terrengansvarlig.

Påmelding til overnatting/måltider og evt andre spørsmål rettes til prøveleder Christina Krekling på e-post elay-kre@online.no. Eventuelt mobil 47610508. Eller terrengansvarlig Anders Simensrud mobil 408 41 501

Velkommen!