Treningshelg på Dovrefjell

Treningshelg på Dovrefjell

4. - 6. august inviterer NVK Buskerud til treningssamling på Hjerkinn.

  1. NVK Buskerud inviterer til samling på høyfjell for både ferske og mer erfarne medlemmer. I løpet av 2 – 2,5 treningsdager får du et innblikk i hvordan en jaktprøve foregår i Norges vakreste høyfjellsterreng, på Dovrefjell.
Utsikt mot Snøhetta

Vi har leid en stor hytte med plass til 30, og NVK delsponser overnatting for sine medlemmer. Prisen er 200 kroner pr. seng pr.  natt. Du må ta med sengetøy eller sovepose selv.

Hytta er bra utstyrt, med bad og wc. Vi satser på felles grilling på kvelden både fredag og lørdag. Ta med grillmat selv!

Lørdag kveld blir det foredrag med Lisbet Ottesen som representerte Norge i fjorårets lavlands-VM i Danmark. Lisbet vil vise bilder og fortelle om sine opplevelser, og om hvordan hun trener hund og forbereder seg til jaktprøver.

Påmelding overnatting til Anders Simensrud: anders.simensrud@jbv.no

Selve treningen skjer i regi av Dovrefjell fuglehundklubb som disponerer treningsterrenget. Det er avmarsj fredag kveld kl. 18, og lørdag og søndag kl. 11. Betaling direkte på stedet. Prisen på dagskort er 100 kroner. Mer info om dette samt terrenget her

Oppmøte trening: Til venstre for veien opp til parkering Viewpoint Snøhetta.

Møt opp i god tid for registering!

Godkjent sauebevis må medbringes!