Britt er ny NVK-sekretær

Britt Svendsen
Britt Svendsen

Styret i NVK er glade for å kunne ønske Britt Svendsen velkommen som ny sekretær i klubben.

Britt Svendsen har lang fartstid i Norsk Vorstehhundklubb, både som styremedlem i Vestfold/Telemark, som referent på flere distriktskonferanser/representantskap, og nå sist som årbokredaktør.

Britt er 38 år og har hatt vorsteher siden 1997. For tiden har hun to strihår i heimen. Den ene er Vega på 6 år, og det nyeste tilskuddet er Myrsteggens Lenka som bare er 3 måneder.

I det «sivilie» liv arbeider hun i teknisk etat i Hof kommune. Når det gjelder foreningsarbeid har hun vært sekretær i styret i Vestfold/Telemark NVK siden 2010, og hun var sekretær i Holmestrand hundeklubb i 14 år.

NVK-leder Tore Kallekliev sier han er svært glad over å ha fått Britt med på laget.

– Vi ønsker Britt hjertlig velkommen i jobben som sekretær. Dette er en særdeles viktig funksjon og hun blir svært ofte klubbens ansikt utad, sier «Kallis».

Sekretæren har ansvar for daglig drift av klubben og vil være i kontakt med tillitsvalgte, medlemmer og med organisasjoner som NKK og FKF. Sekretæren forbereder og følger opp vedtak fra styremøter og den årlige distriktskonferansen.

Britt overtar fra nyttår gradvis stillingen etter Unn Johannessen som slutter etter eget ønske etter mange år som sekretær i klubben. Etter en måned overlapping fram mot distriktskonferansen i starten av februar, tar Britt over ansvaret.

I forbindelse med tiltredelsen vil styret oppdatere sekretærens instruks.

Velkommen på laget, Britt!