FH 03/2016 – Hei godt folk!

FH 03/2016 – Hei godt folk!

Mitt navn er Geir Henning Strøm og er nyvalgt medlem i hovedstyret. Jeg er 48 år og bosatt i Klæbu rett utenfor Trondheim. Herfra har vi tilgang til skog og mark rett utenfor stuedøren, og store fjellområder er innenfor rimelig rekkevidde.

Har drevet eget firma i mange år, men jobber nå med logistikk hos DBSchenker AS.

Rasen ble jeg kjent med tidlig på 80 tallet gjennom nær familie, så når det ble snakk om egen hund så var valget veldig lett, det ble korthåret vorstehhund. Har for tiden to stykker som er gode jakthunder.

Jeg har de sist seks årene sittet i styret i Trønderlagsgruppa. Her har jeg stort sett vært med på alle de aktivitetene som har vært arrangert denne tiden. Dette har jeg gjort fordi det fra første stund har vært et meget hyggelig miljø, og man har sett frem til å møte gamle kjente ved de forskjellige samlingene. For meg er miljø og fellesskapet vi fuglehundfolkene har en viktig faktor for at jeg bruker så mye tid på hund og hundesport. Samtidig må jeg ha perioder der man kan føle på det å være på tur og jakt alene sammen med bare hundene.

De senere år har jeg brukt mye tid på å utdanne meg som instruktør Fase 1 og 2. Har også det siste året fullført apport og jaktprøvedommer aturisasjonen. Det har tatt mye tid, men har lært utrolig mye, samtidig så har jeg fått stor respekt for det utrolige arbeidet som legges ned av enkelt personer for at vi skal kunne delta på forskjellige prøver og arrangement.

Vi har nå hatt vårt første møte i styret etter valget og rollene er fordelt. Jeg har fått en plass i jaktrådet og ser fram til å følge tettere med hva som skjer på prøvene rundt omkring i landet. Det tikker allerede inn mange meget gode resultater for rasene våre, så stå på og fortsett å registrere i NVC. Håper også å møte mange av dere på forskjellige arrangement og prøver i fremtiden, så ikke vær redd for å ta kontakt for en prat hvis sjansen byr seg.

Til slutt vil jeg ønske alle til lykke med de hårete mål dere har satt i år.

MVH

Geir Henning  Strøm