Høstlig hilsen fra Kallis

Tore Kallekleiv, eller Kallis, fotografert under Trippelprøven på Hjerkinn i 2014, som NVK hadde ansvar for.
Tore Kallekleiv, eller Kallis, fotografert under Trippelprøven på Hjerkinn i 2014, som NVK hadde ansvar for.

Det er en stolt og glad NVK-leder som ser fremover.

Kjære medlemmer!

Det nærmer seg slutten på årets prøver og avslutning i årets NVC. Som dere ser, så har vi jammen røsket godt med oss av premier.

SV har igjen tatt steget opp og kan pryde seg med edelt metall i mesterskap. Dette gleder meg stort.

Robert Brenden og KV Sognexpressens Nikita skrev historie når de ble vinner av Forus Open.

Det betyr vanvittig mye for rasene våre at vi hevder oss så bra som vi gjør. Jeg vil overbringe hovedstyrets (HS) store takk til alle som har deltatt med våre raser på årets prøver.

Distriktskonferanse

Hovedstyret (HS) har startet arbeidet med neste års Distriktskonferanse (DK). Vi prøver å få dette avholdt første eller andre helg i februar. Sett av disse helgene allerede nå!

Har dere forslag til saker som bør tas opp, så start arbeidet med dette allerede nå. Flere styreplasser i HS er ledige, så nøl ikke med å sende forslag til valgkomiteen.

Jeg minner også om at dere kan benytte oss i HS til å holde foredrag eller lignende på årsmøtene dere snart skal avholde. Minner også om at dere må ha dialog med valgkomiteen i distriktet, slik at de kan få gjort en skikkelig jobb før årsmøtene.

Landssamling 2017

Det er foreløpig ingen distrikter som har søkt om å få avholde Landssamling i NVK i 2017. Frist for søknad var i august. Vi utvider nå fristen til 1.12.2015.

I 2016 skal NVK Trøndelag holde landssamling i pinsen.

NVKs visjonsplakat

NVK har nedsatt en gruppe som skal jobbe med klubbens visjoner og mål frem mot DK 2016. Det er kommet mange gode innspill både fra klubber og enkeltpersoner. Men, det overrasker meg stort at over halvparten av våre distrikter IKKE ønsker å ha noen meninger om hvordan de vil at vår klubb skal fremstå.

Årboken

Årboken er forventet å dale ned i postkassene til medlemmene med det aller første. HS er spent på  hvordan boken, i sitt nye, slankere format, blir mottatt av våre medlemmer. Boken koster, slik den fremstår, ca. 50.000 kr/år. Er det andre måter å gjøre dette på? HS vurderer å legge frem en sak på dette til DK. Har du synspunkter eller forslag, så send gjerne disse til redaktøren, Britt Svendsen.

Ønsker dere alle en fin høst med verdens beste jaktkamerat -vorstehhunden!

Vorsteh krydrer livet!

Beste hilsen Kallis

Oktober 2015