Kallis gratulerer Randi og Golddigger

Randi Schulze og Golddigger, Ljørdalen
Randi Schulze og Golddigger, Ljørdalen

SV Speldraget’s F Golddigger er av NKK og NJFF innstilt til finalen i kåringen av Norges Beste Jakthund 2014. Kåringen skjer under Jakt- og fiskedagene på Elverum lørdag.

Leder i Norsk Vorstehhund, Tore Kallekleiv, sier det er en stor ære at Randi og Golddigger er med i årets finale, sammen med to andre jakthunder:

– Krysser fingre og tær

– NVK er kjempestolt over å ha NVC-vinneren 2014, Speldraget’s F Golddigger, i finalen som én av de tre beste jakthundene i Norge i 2014.

Kallis sier han er imponert over Golddiggers meritter:

– Golddigger og Randi har virkelig «herjet» på mange arrangement i 2014 og tatt hjem en rekke topp-premier. Dette er  kjempereklame for våre raser så vi krysser finge og tær for dem begge på lørdag!

Kåring lørdag ettermiddag

Selve kåringen finner sted lørdag ettermiddag, rundt kl 16.30, i amfiet på Skogbruksmuseet på Elverum. Da får vi svaret på hvilken av de tre pallplassene Golddigger tar. Uansett er det en kjempeprestasjon!

Lørdag arrangeres også Norges største jakthundutstilling på samme sted, med nesten 1000 påmeldte. Det er stor prestisje å hevde seg i ringen, men den største prestisjen, kåringen av «Årets beste jakthund», foregår altså i amfiet kl 16.30, på samme tid som den fineste utstillingshunden også kåres.

Møt opp for å heia på Golddigger!