Apportprøve på Holleia 18. og 19. juli

Apportprøve på Holleia 18. og 19. juli

Holleiaprøven er tradisjonelt Norges største apportprøve, og vi håper at mange vil finne veien Holleia også i år.

Stedet er som før Asbjørnsen og Moes eventyrskoger ved Vikersund i Modum.

Som vanlig lover vi et sosialt arrangement som er egnet for hele familien i flotte omgivelser. I tillegg til prøven, blir det mulighet for fiske og bading, grilling, eliteapport, lagkonkurranse, utlodning og sosialt samvær. Vi tenner opp grillene fredag kveld, og deretter går det slag i slag til søndag ettermiddag.
Vi forholder oss selvsagt til de enhver tid gjeldende regler ift. korona, og følger disse.

Prøven vil også i år ha utgangspunkt i NVK-hytta. Vi har god plass for campere/bobiler/telt.

NVK-hytta på Holleia

Husk elektronisk påmelding

Påmelding til prøven gjøres på nett ved å gå inn på www.nkk.no, og videre inn på terminlisten for apportprøver, og trykke på lenken der. Prøvenummer er 55-20017.

Startkontingent er kr. 375 ved påmelding på nett innen fristen 10. juli.

Merk at når du melder på, velger du dag slik:

  • UK1 og AK1 er lørdag
  • UK2 og AK2 er søndag

Prøveleder er Ernst Evensen ernst@fuglejakt.no – tlf. 406 25 685. Påmeldinger og spørsmål rundt påmeldinger rettes til prøveleder.

DET VIL IKKE BLI MULIG Å ETTERANMELDE ETTER FRISTEN!

Opprop kl. 8 og 11

Vi fortsetter i år praksis med todelt opprop.

Vanlig opprop for UK- og AK-hunder er skiltet like etter betalingsbommen kl. 08.00.

NB: Opprop nummer 2 gjelder bare AK-hunder med egen fugl. Oppropet er på parkeringsplassen ved AK-vannapporten. Til deg som vil møte på det sene oppropet: Send e-post til ernst@fuglejakt.no

Klubbfugl

MÅ BESTILLES PÅ FORHÅND! SEND E-POST TIL ernst@fuglejakt.no

Klubbfugl er i år duer og ender. Avgift kr. 150 per dag.  Kontonummer 2270 29 86730, husk å angi hva det gjelder. Det kan også vippses til nr 608390 velg kjøpskategori «Holleiaprøven».

Overnatting

Det er mulig å sette opp telt, campingvogn og bobil på prøvestedet. Hver og en sørger for egen mat, men vi kommer til å ha salg av enkelte kioskvarer.

Vi har ikke tilgang til drikkevann, dette må alle sørge for å ha med seg selv.

Pris for overnatting på campingen er kr. 100 for hele helgen (kr. 50 pr. døgn) Betales til kontonummer 2270 29 86730 – husk å angi hva det gjelder. Det kan også vippses til 608390 velg kjøpskategori «Holleiaprøven».

Det er svært begrenset med overnattingsplasser i hytter/hus. De som trenger overnatting tar kontakt med Monica Rognheim på epost: monrog24@gmail.com, eller tlf 917 66 475.
Andre alternativer for overnatting i nærheten:

Det er også bademuligheter på Holleia, så ta med badetøy!

Eliteapport

Lørdag blir det som vanlig eliteapport for de hundene som har hevdet seg best i dagens konkurranse. Det pleier være stor moro. Vinneren blir en slags uoffisiell norgesmester i apport.

Beste hund vinner den flotte vandrepremien Holleiafatet. Fatet går til den beste AK-hunden, oppsummert etter 2 prøvedager.

Lagkonkurranse

I tillegg blir det lagkonkurranse. Hvert lag skal bestå av én UK-hund og to AK-hunder. Påmelding på stedet. Premien er en stor vandrepokal i nesten helt ekte sølv.

Fine premier

Vi har også i år sikret oss fine sponsorer som leverer premier til apportprøvevinnere og premier til utlodningen. Det er fortsatt dårlig mobildekning på Holleia, og nærmeste minibank er i Vikersund sentrum, så ta med kontanter!

Sauebevis obligatorisk

Det er sauer i området, så det er absolutt nødvendig å ha sauerenhetsbevis for å starte på prøven. Dette kommer til å bli sjekket. Uten slikt bevis, vil du dessverre bli nektet start.

Husk også at det er båndtvang under hele prøven, og absolutt forbud mot å slippe hund i terrenget utenom under avprøvingen. Vi har hatt noen uheldige episoder, og må understreke dette. Det handler både om respekt for viltet, og for grunneieren, som er så raus at vi får bruke det flotte terrenget til vår apportprøve.

Slik finner du frem:

Adresse: Sørliveien 55, Vikersund (Modum kommune)

Kart i Google maps: https://drive.google.com/open?id=1V7nyl3LuvBNR7AAebM-On2f5aq0&usp=sharing 

Velkommen til Holleia!