DK/RS 2017 på Olavsgaard

Olavsgaard hotell
Olavsgaard hotell

Styret i NVK inviterer tillitsvalgte til årets distriktskonferanse og representantskapsmøte på Olavsgaard ved Gardermoen siste helgen i januar.

Representantskapsmøtet avholdes søndag 28. januar 2017.

I forkant av representantskapsmøtet blir det distriktskonferanse – men styret har ikke avgjort om årets møte skal gå over en eller to dager. Det blir bestemt på styremøte 15. desember.

Adresse: Quality Olavsgaard Hotell, Hvamstubben 11, 2013 Skjetten. Telefon 63 84 77 00. Hotellets hjemmeside.

Kart: Her finner du Quality Olavsgaard Hotell

NVK logoDette er RS/DK

Representantskapet (RS) er ifølge klubbens lover NVKs høyeste myndighet.

RS avholdes i henhold til lovene innen 1. mai hvert år. Representantskapet består av distriktsrepresentantene som har møte-, tale-, forslags- og stemmerett. Møte- og stemmerett har distriktene etter antall medlemmer, slik at hvert påbegynte 100 medlemmer pr. 31.12. utgjør én stemme i det påfølgende RS.

Representantskapets oppgaver inkluderer blant annet å behandle styrets årsberetning, godkjenne regnskap med revisors beretning, behandle og fatte vedtak i alle saker som er ført opp på innkallingens dagsorden. I tillegg skal RS godkjenne styrets handlingsplan, budsjett og vedta kontingentsats for kommende år, samt velge hovedstyre, revisor og valgkomité.

Kun saker oppført på dagsorden kan behandles, benkeforslag er ikke tillatt. Endringsforslag til saker på dagsorden kan fremsettes under RS, også ved valg.

Frist for å sende inn saker til RS er 25. desember 2016.