Kallis takker av

Tore Kallekleiv, eller Kallis, fotografert under Trippelprøven på Hjerkinn i 2014, som NVK hadde ansvar for.
Tore Kallekleiv, eller Kallis, fotografert under Trippelprøven på Hjerkinn i 2014, som NVK hadde ansvar for.

Les Tore Kallekleivs avskjedshilsen til vorsteh-folket.

Vorstehhunden krydrer livet

Jeg er blitt bedt om å si noen ord i forbindelse med at jeg overlater roret i klubben til Anders Simensrud.

Det er med en god følelse jeg overlater formannsklubben til Anders.

Etter å ha vært på de to siste DK/RS i NVK så er det helt tydelig at denne klubben ønsker å jobbe ambisiøst videre, der samarbeid står klart i fokus.

Klubben har mange fremragende hunder og personer som vil markedsføre NVK på en positiv måte. NVKs visjonsplakat ble vedtatt,og denne vil etter min mening kunne bidra positivt til å holde stø kurs i kommende år.

RS har valgt et styre i klubben som jeg har stor tro på. NVKs mange dyktige tillitsmenn, oppdrettere og hundeførere har store muligheter vil å utvikle vorstehhunden videre til å bli førstevalget for den allsidige jeger.

Jeg ønsker å rette en stor takk til alle dere som har gitt meg muligheten til å kunne sitte i ulike posisjoner i fuglehundsporten.

Jeg har hatt mange ulike verv i snart 40 år, og til tider litt for mange samtidig. Jeg ser derfor frem til å trappe litt ned i det organiserte hundehold. PANG-sjonisten vil prioritere enda mer allsidig jakt kommende år. Jeg har for tiden mitt livs beste jakthund, og det har jeg tenkt å nyte til fulle så lenge jeg har henne.

Tusen takk for meg – lykke til videre!

Tore Kallekleiv

PANG-sjonist