Ny leder i Buskerud: Ernst Evensen

Ny leder i Buskerud: Ernst Evensen

I NVK Buskerud har Ernst overtatt dommerklubba etter Arild Walter Hansen.

Slik presenterer Ernst seg:

Jeg er 60 år, opprinnelig fra Andørja i Troms Fylke, men bor nå i Prestfoss i Sigdal. Har bodd på Østlandet i 31 år. Jeg jobber i SH Transport i Drammen hvor jeg er som poteten og gjør alt, men er ansatt som leder.

For tiden har jeg to hunder: En strihåret vorsteh, Dikemarkens Diva på 3 år, og en Grosser mûnsterländer, Vassfjärdens Danja på 9 år. Tidligere har jeg hatt korthåret vorsteh, Kongstorps Kuno Tomas, flere Grossere og i yngre (og sprekere) dager Gordonsettere.

Jeg begynte å jakte i tenårene, og har hatt egne fuglehunder fra 18-årsalderen.

Ellers er jeg utdannet apportdommer, instruktør, og har drevet hundeskole, har sågar utgitt 3 bøker om hund. Jobbet noen år som heltids hundetrener, men fant vel ut som mange andre at det eneste man blir rik av ved å drive med hund, er glede.

Jeg har sittet i styre og stell i Norsk Münsterländerklubb i 14 – 15 år, de to siste som leder.

Jeg bor alene, sånn at fritiden disponerer jeg selv. Den går med til hunder og hundeaktiviteter. Trener mye med egne hunder, i tillegg til at jeg er instruktør og hjelper andre med sine hunder.

Sommerhelgene går stort sett med til å dømme apport.

 

 

Kontaktdata: