Ny vara til hovedstyret: Roger Brenden

Ny vara til hovedstyret: Roger Brenden

Roger er leder i NVK Innlandet og ble på årets representantskapsmøte valgt til ny vara til hovedstyret.

Slik presenterer Roger seg selv:

Jeg er 47 år gammel, gift og har to barn. Vi bor på et småbruk i Hernes litt øst for Elverum. Jeg jobber i dag i Elverum kommune som ingeniør i Vann- og avløpseksjonen.

Roger Brenden med familie

Jakter med fire KV

Jeg startet å jakte da jeg var 14 år, og vi kjøpte vår første hund i 2001 (gordonsetter), og fra da jaktet jeg kun med hund. Vi kjøpte vår første KV i 2009, Tiurjegerns Aragorn.  I dag har vi fire KV. To av dem er etter eget oppdrett (Lillerønningen kennel) på vår tispe Tiurjegerns Prinsesse Leia.

Lillerønningens Alan og Lara Croft med mor Prinsesse Leia i midten. Klikk for større bilde.
Prøveleder Roger Brenden på Vinjevegen 2019. Klikk for større bilde

Prøveleder

Har de siste årene vært aktiv i NVK Hedmark og Oppland (nå Innlandet). De siste årene som leder. Har vært/er prøveleder for flere av Innlandet sine prøver.

Utenom dette vervet har jeg vært leder for Grendehuset der vi bor i mange år (2005 – 2010)  og leder for fellesutvalget for grendehus og samfunnshus i Elverum kommune (2014 – 2018). Dette er noe av det jeg har drevet med på fritiden. I tillegg til alle timene med fotball (trener, leder for lag i yngres opp til A-lag).

Kontaktdata: