NVKs sponsorer

Støtt våre sponsorer - de støtter oss!

Norsk Vorstehhund klubb har en rekke sponsorer, på riksplan, og lokalt. For tiden har vi følgende sponsorer:

Troll sponsor 320

Troll hundefor og hundeutstyr

Leverer varmedekken til NM-lag for korthår og strihår, på vinter, høyfjell høst, skog og lavland. Troll leverer også annet hundeutstyr og hundefôr.

Kontakt: www.troll-hundefor.no/

Adv Per lykke NY sponsor

Advokat Per Lykke

Kontakt: adv.lykke@gmail.com

Alf Hansen båtkalesjer 

Alf Hansen as har over 30 års erfaring som kalesjeprodusent. Siden oppstarten i 1978 har firmaet levert over 30.000 kalesjer til våre kunder, basert på landets største malarkiv med mange tusen maler til båtkalesjer. Leverer over hele landet, og reiser til store deler av landet for måltaking. Hjemmeside: alfhansen.no Kontakt: post@alfhansen.no

Damtjern hundehotell

Damtjern logo medium 250

Damtjern hundehotell ligger i Vivestad i Re kommune, sentralt i Vestfold. NVK-medlemmer får 20 prosent avslag på opphold. På Damtjern får du også kjøpt Prof.dog hundefôr. Ta kontakt med Ulrich@damtjern.no  eller 95852886. Hjemmeside: Damtjern.no eller via Facebook.com/Damtjernhundehotell

Riis Bilglass NVC

.

NVC-cupen har hovedsponsor Riis Bilglass. Navnet er derfor Riis Bilglass NVC 

Riis Bilglass har avdelinger over hele landet, og er spesialister på å reparere og skifte bilglass. Du kan finne din nærmeste avdeling, og bestille time på nett. Det er kostnadsfri reparasjon ved delkasko og kasko. Og du får gratis lånebil når du setter igjen bilen for ruteskift.

Ta kontakt

Interessert i å støtte  NVK?

Dersom du er interessert i å bli sponsor, kan du ta kontakt med NVK-leder Anders Simensrud på leder@vorsteh.no. Vi har mulighet for å legge inn små bannerannonser, større bannere i høyremenyen, og logoer/annonser/bannere i toppbanner for egne satsinger og større arrangementer som NM, Trippelprøven og Norsk Derby.

Lokale sponsorer

Lokalt har klubbene mange steder egne sponsorer for lokale prøver og arrangementeter. Hvis det er interessant for deg eller ditt firma/organisasjon, kan du kontakte den lokale lederen. Oversikt over hvem det er, finner du på distriktssiden.

Vi ønsker deg velkommen som støttespiller!