NVKs sponsorer

Støtt våre sponsorer - de støtter oss!

Norsk Vorstehhund klubb har en rekke sponsorer, på riksplan, og lokalt. For tiden har vi følgende sponsorer:

Troll hundefôr og hundeutstyr

Troll sponsor 320

Leverer flotte varmedekken til NM-lag for korthår og strihår, på vinter, høyfjell høst, skog og lavland.

Troll fører også masse annet hundeutstyr, som for eksempel trekkseler, jaktdekken, et stort utvalg halsbånd og kobbel, tørrfôr, våtfôr og energipølser, samt alt mulig utstyr til hundekjøring, sleder, sparker og sykler.

Har ny nettbutikk og tre fysiske butikker, i Trondheim, på Røros og Tynset, samt en rekke forhandlere landet rundt.

Kontakt: www.troll-hundefor.no/

Alf Hansen båtkalesjer og interiørsøm

Alf Hansen as har over 30 års erfaring som kalesjeprodusent. Siden oppstarten i 1978 har firmaet levert over 30.000 kalesjer til sine kunder, basert på landets største mal-arkiv med mange tusen maler til båtkalesjer.

Firmaet leverer også interiørsøm og feks måltilpassede puter til båt.

Eller hva med en skreddersydd hundepute, som passer akkurat i buret, eller der du vil!

Leverer over hele landet, og reiser til store deler av landet for måltaking. Hovedkontor i Trondheim. Avdeling i Asker (Leangbukta).

Hjemmeside: alfhansen.no Kontakt: post@alfhansen.no

Alf Hansen sponser også NVC-cupen vår!

Riis Bilglass 

.

NVC-cupen har hovedsponsor Riis Bilglass. Navnet er derfor Riis Bilglass NVC 

Riis Bilglass har avdelinger over hele landet, og er spesialister på å reparere og skifte bilglass. Du kan finne din nærmeste avdeling, og bestille time på nett. Det er kostnadsfri reparasjon ved delkasko og kasko. Og du får gratis lånebil når du setter igjen bilen for ruteskift.

Ta kontakt

Aluconsult hundebur

Aluconsult spesialtilpasser bur til din hund og dine behov. de bygger vedlikeholdsfrie og knirkefrie aluminiumsbur som sørger for god sikkerhet og praktisk bruk, spesialtilpasset til din bilmodell.

NVK-medlemmer får 15 prosent rabatt på bestillinger. I tillegg leverer Aluconsult gavekort på bur som NVK kan bruke til premieringer eller utlodninger på store stevner/prøver. Les mer om burene og avtalen her.

Kontakt Aluconsult

Norway Outdoor

Norway Outdoor selger produkter som er håndplukket for deg som trives best ute i skog og mark, og gjerne sammen med andre. Vi er en liten og nyoppstartet bedrift med to stykker som på hobbybasis drives med salg av tur- og friluftsutstyr via vår nettbutikk. Vi ønsker å tilby kjente merkevarer til konkurransedyktige priser.

Medlemmer i NVK kan få 15 prosent på varer som ikke allerede er nedsatt. Ta kontakt med NVKs sekretær Sissel Marthinsen for rabattkode. post@vorsteh.no.

Hjemmeside

Trøndeburet

Trønderburet produserer spesialtilpassede og solide hundebur til alle hunderaser og bilmerker. Hvert bur er håndlaget og tilpasset etter mål.  De lager ikke vibrasjonsstøy, har ingen løse deler, og er svært trafikksikre ved en eventuell kollisjon. Vi garanterer at våre bur tåler all normal bruk i minst 3 år.

Hjemmeside

Interessert i å støtte  NVK?

Dersom du er interessert i å bli sponsor, kan du ta kontakt med NVKs sekretær Sissel Marthinsen på post@vorsteh.no

Vi har mulighet for å legge inn små bannerannonser, større bannere i høyremenyen, og logoer/annonser/bannere i toppbanner for egne satsinger og større arrangementer som NM og Trippelprøven. Vi er også interessert i bidrag til premier, gavekort og rabattavtaler.

På arrangementer kan sponsorer også profileres med bannere, flagg og egne eventer, f.eks. foredrag/utdeling av vareprøver.

Lokale sponsorer

Lokalt har klubbene mange steder egne sponsorer for lokale prøver og arrangementeter. Hvis det er interessant for deg eller ditt firma/organisasjon, kan du kontakte den lokale lederen. Oversikt over hvem det er, finner du på distriktssiden.

Vi ønsker deg velkommen som støttespiller!