NVKs sponsorer

Støtt våre sponsorer - de støtter oss!

Norsk Vorstehhund klubb har en rekke sponsorer, på riksplan, og lokalt. For tiden har vi følgende sponsorer:

Troll sponsor 320

Troll hundefor og hundeutstyr

Leverer flotteb armedekken til NM-lag for korthår og strihår, på vinter, høyfjell høst, skog og lavland. Troll leverer også masse annet hundeutstyr, blant annet trekkseler,  og hundefôr, blant annet våtfôr på boks og energipølser.

Kontakt: www.troll-hundefor.no/

Alf Hansen båtkalesjer 

Alf Hansen as har over 30 års erfaring som kalesjeprodusent. Siden oppstarten i 1978 har firmaet levert over 30.000 kalesjer til våre kunder, basert på landets største malarkiv med mange tusen maler til båtkalesjer. Leverer over hele landet, og reiser til store deler av landet for måltaking.

Hjemmeside: alfhansen.no Kontakt: post@alfhansen.no

Alf Hansen sponser også NVC-cupen vår!

 

NVC-sponsorer

Riis Bilglass 

.

NVC-cupen har hovedsponsor Riis Bilglass. Navnet er derfor Riis Bilglass NVC 

Riis Bilglass har avdelinger over hele landet, og er spesialister på å reparere og skifte bilglass. Du kan finne din nærmeste avdeling, og bestille time på nett. Det er kostnadsfri reparasjon ved delkasko og kasko. Og du får gratis lånebil når du setter igjen bilen for ruteskift.

Ta kontakt

Sveberg dyrehospital

Sveberg Dyrehospital er Malviks første dyreklinikk. Vi tilbyr førsteklasses tjenester til alle kjæledyr. Våre lokaler er topp moderne og fullt utrustet.

Hjemmeside

Trøndeburet

Trønderburet produserer spesialtilpassede og solide hundebur til alle hunderaser og bilmerker. Hvert bur er håndlaget og tilpasset etter mål.  De lager ikke vibrasjonsstøy, har ingen løse deler, og er svært trafikksikre ved en eventuell kollisjon. Vi garanterer at våre bur tåler all normal bruk i minst 3 år.

Hjemmeside

Interessert i å støtte  NVK?

Dersom du er interessert i å bli sponsor, kan du ta kontakt med NVKs sponsorsjef Henriette Sæbø.

Vi har mulighet for å legge inn små bannerannonser, større bannere i høyremenyen, og logoer/annonser/bannere i toppbanner for egne satsinger og større arrangementer som NM og Trippelprøven.

På arrangementer kan sponsorer også profileres med bannere, flagg og egne eventer, f.eks. foredrag/utdeling av vareprøver.

Lokale sponsorer

Lokalt har klubbene mange steder egne sponsorer for lokale prøver og arrangementeter. Hvis det er interessant for deg eller ditt firma/organisasjon, kan du kontakte den lokale lederen. Oversikt over hvem det er, finner du på distriktssiden.

Vi ønsker deg velkommen som støttespiller!