Anders Simensrud ser tilbake – og fram!

Anders Simensrud ser tilbake – og fram!

Anders takker for seg etter fem år som NVK-leder - med klare håp for fremtiden.

Klubben i mitt hjerte

På årets Representantskapsmøte takket jeg for meg etter fem år som leder av Norsk Vorstehhund klubb. Det har vært fem fine år som leder av klubben i mitt hjerte.

Før jeg ble leder, satt jeg fem år i jaktrådet i hovedstyret, og før det igjen satt jeg mange år som leder av Buskerud-gruppa. Det har stort stet vært gode minne i alle disse årene, men selvfølgelig har det også vært mange utfordringer av forskjellig art, som måtte løses, uten at vi skal gå inn på det nå.

Den største jobben vi hadde, var NM høyfjell i 2018, som vi fikk veldig mye skryt for. Der hadde jeg med meg en vekdig dyktig gjeng. NM høyfjell har vi kun hvert 12. år, så det er lenge til neste gang.

Et annet stort arrangement som vi hadde, var NM skog, som NVK Trøndelag var teknisk arrangør for. Det var også veldig bra. Det har vi hvert 5. år.

Anders ser til at kaffen er klar – NM i 2018

Trippelprøven på Hjerkinn/Kongsvoll har vi også arrangert. Den har vi normalt hver 3. år. Revisjon av jaktprøvereglene er også hvert 5. år, og det kan være en stor og viktig jobb hvis det er store endringer.

Først og fremst vil jeg takke de som jeg har hatt med meg i styret disse årene. Uten dere hadde ikke klubben vært så veldreven.

Det samme gjelder alle distriktene med sine styrer og medlemmer. Takk også til de andre raseklubbene (i Raseutvalget (RU) i FKF) som vi samarbeider meget godt med. Der har det vært et meget godt miljø og god tine med de andre lederne. Takk også til FKF og fuglehundklubbene rundt om i landet.

Jeg er også meget stolt og trygg på at det nye styret i NVK kommer til å drive klubben godt videre.

Nå skal jeg først og fremst bruke mer tid på mine egne hunder og få ferdig hytta som er under bygging. Noe dømming blir det sikkert utover i alle prøvegrener, selv om eg også her trapper noe ned etter mange år.

Vennlig hilsen

Anders Simensrud

Under har redaksjonen samlet noen bilder fra Anders’ lange «karriere» i NVK

Anders signerer avtalen med Idium om nye nettsider i 2017.
Anders og Samsaya reiser fasan under distriktsmesterskap i Buskerudgruppa i Kvelde
Valper fra Kennel Sør Holleia, Anders’ eget oppdrett
Anders flyvende kaffebar sørger for at dommerne får påfyll
Med Jazz på fullkombinert på Holleia
I Buskerud kaller Anders for Mr. Holleia. Han er far til både apportprøven, skogsfuglprøven og Holleia FK.
Mr. Holleia deler ut lagpokalen til Christian Bakke på Holleia i 2017
Rune Fossum får finaledekken av Anders under NM 2018
Anders har ledet både styremøter og RS med stø hånd. RS 2019
Anders Simensrud med Samsaya og Laleh på Olavsgaard
Anders og Laleh