Ny sponsorsjef i NVK: Henriette Sæbø

Ny sponsorsjef i NVK: Henriette Sæbø

Henriette er nyvalgt fast møtende vara i NVKs hovedstyre - med et viktig oppdrag.

Representantskapet i NVK valgte 6. juni Henriette som vi fast møtende vara til hovedstyret. Hun har fått ansvaret for å følge opp våre sponsorer, og helst rekruttere flere støttespillere.

Dette er NVKs sponsorer pr. dd. Ha du tips til mulige sponsorer, ta kontakt med Henriette. Du finner kontaktinfo nederst i artikkelen. Hvis hele medlemsmassen bidrar med tips, kommer vi raskere i mål.

Slik presenterer Henriette seg selv:

Jeg bor på Nordre Lindeberg gård med min datter Lykke Pernille, KV Rampens XME Bror og to kattunger. I tillegg har vi hester, melkekyr, kalver, sauer, griser, geiter, høner, gjess, kalkuner, kaniner og stort drivhus hvor vi forsyner andre gårder med planter og urter.
Som driftsleder med 12 ansatte, driver vi gården som besøksgård for Oslo kommune gjennom Bymiljøetaten og Kulturetaten.
Gården blir godt brukt av flere hundeforeninger og vi har både utstillinger fra NISK, diverse dressur og apportkurs fra NPK og NVK.

Starten med fuglehund

Jeg startet med fuglehund i 2001 sammen med min far. Første hund var en flott irsk setter som het Steinfossens Pax. Med han fikk vi 1.AK skog og mange utstillingspremier.

Jeg forsøkte meg på jaktprøver høyfjell, men må ærlig innrømme at det ikke var så lett for ei ung jente i prøvemiljøet på den tida. Da sønnen til Pax, Guri Mallas Paik, heller ikke synes jaktprøver var noe gøy, tok vi pause fra konkurransemiljøet og nøt tiden på jakt og gode trekkturer.

Da Paik vandret til de evige jaktmarker, falt blikket på rasen korthåret vorsteher. Det var spennende å forsøke noe nytt. Oppdretter Nina Smidtsrød ble anbefalt, og hun leverte en glad, snill og helt utrolig dyktig jaktkamerat. Hun tar også godt vare på sine valpekjøpere og med henne tok jeg mot til meg og kom tilbake i konkurransemiljøet. Denne gangen har det gitt mersmak.

I tillegg til å være så heldig å bli valgt inn som vara i NVKs hoevdstyre, er jeg også kasserer i Fjellset Hytteforening, og sekretær og kasserer i Solemskogens Jeger- og Fiskerforening, Oslos største jaktforening med 1500 medlemmer.

I tillegg er jeg hagleinstruktør og hundeinstruktør II i dressur.

For meg er det viktig at unge og nye hundeeiere kan komme til en klubb og føle seg ivaretatt og sett. At terskelen er lav for å komme med spørsmål, og kunne ha samlinger som kan passe alle.

Jeg gleder meg til å lære mer av alle de dyktige hundekyndige i styret, og lære å kjenne de ulike klubbene.

Kontaktdata Henriette Sæbø: