Sissel er vår nye sekretær

Sissel er vår nye sekretær

Sissel Marthinsen overtar som NVK-sekretær og medlemskontakt i NVK fra årsskiftet når Britt Svendsen takker for seg.

Styret i NVK er glade for at Sissel vil påta seg den viktige oppgaven, og ønsker lykke til i ny gjerning. Styret takker samtidig Britt Svendsen for utmerket innsats i årene hun har styrt «butikken». Slik presenterer vår nye sekretær seg selv:

Mitt navn er Sissel Marthinsen, jeg er født og oppvokst i Fredrikstad. Jeg bor i Rygge/Larkollen, snart Moss kommune. Her har jeg og min mann Olav bodd i 30 år. Vi har en voksen sønn. Jeg er udannet førskolelærer, og har jobbet med barnehagerelaterte yrker siden 1980.

Jeg ble spurt om jeg kunne tenke på å ta på meg jobben som sekretær for NVK. Jeg måtte tenke på det en stund, jeg vet at det innebærer en del jobb. Så er det jo slik at jeg brenner for rasen, og for klubben.

For meg er det viktig å bidra i det store dugnadsarbeidet som skal til for at de fantastiske vorsteh-rasene får de beste vilkår, og at de som velger en vorsteh skal ha en klubb i ryggen.

Jeg takker for tilliten, og skal gjøre mitt beste for klubben.

Jeg var medlem av styret i NVK Østfold fra 2011 til 2017. Tre år som sekretær og to år som distriktskontakt. Jeg har også vært innom Østfold Fuglehund klubbs styre, og hjelper til der når tid og sted passer.

Jeg har vært prøveleder for Østfold-apporten. Jeg syns det er kjempemoro å jobbe med apport. Jeg har første del av instruktørutdannelse.

Et liv uten hund er uaktuelt, én hund holder vel heller ikke, minst to!

Jeg er født i 1959, samme år ble det født et kull med strihår hos oppdretter Jensen, direktøren på Greåker cellulose. En av disse valpene flyttet hjem til oss, hun het Faxi og ble mitt livs beste venn. Hun har fortsatt stor plass i mitt hjerte.

Sissel med Faxi i 1963

Strihår er rasen for meg, allikevel hund er hund, og det er lærerikt og flott å bli kjent med andre raser. Jeg har bodd sammen med St. Bernhards hunden Linn, to cairnterriere, Faxi og Cleo, og fire strihår: Gullbringens Faxi, Stakkhaugens Eira, Stakkhaugens Fanny og siste tilskudd på stammen, Sølenriket’s Forstmann.

Sissel Marthinsen og Faxi

Nå bor vi sammen med Fanny på 11 år og Forstmannpå  2 år. Vi har hytte i Tolga, på Jordmovollen. Her trives to- og firbeinte. Vi er så heldige å ha et flott rypeterreng rett utenfor hyttedøra.

Det er ingen hemmelighet at jeg har erfaring med, og en tro på, at positiv forsterkning og et nært samarbeid med hunden gir resultater og bidrar til et berikende hundehold. Jeg er pedagog. Hele mitt yrkesliv har handlet om å være i relasjon med mennesker, små og store, og vet dere hva, jeg har funnet ut at det er ikke så stor forskjell på meg og mine hunder!

Jeg gleder meg til å ta fatt på arbeidet som sekretær for NVK!

Sissel Marthinsen