Verv valpekjøpere til NVK!

Verv valpekjøpere til NVK!

NVK oppfordrer oppdrettere til å verve sine valpekjøpere til klubben. Dette er enkelt å gjøre.

KV-valper Sognexpressen
KV-valper Sognexpressen

Det er mye å tenke på når en ny valp skal i hus. Man skal bli kjent med valpen, og mange nye rutiner skal etableres. Selv om oppdretter har anbefalt valpekjøpere å melde seg inn i raseklubben, og valpekjøper ønsker dette, kan det fort gå i glemmeboken.

NKK har derfor ønsket å gjøre det enklere for valpekjøper å bli medlem. Oppdretter kan melde inn sine valpekjøpere, dersom vedkommende ønsker det, i egen raseklubb. Dette gjøres i forbindelse med eierskiftet av valpene.

Oppdretter kan også under registreringen velge å betale medlemskapet for valpekjøperen inneværende år, eller om det skal sendes faktura til det nye medlemmet.

Etter at oppdretter har vervet valpekjøperen, vil det gå en e-post til vedkommende, der han/hun aktivt godkjenner dette, før medlemskapet blir registrert.

Dersom oppdretter har valgt å betale medlemskapet, og valpekjøper ombestemmer seg, vil pengene oppdretter har betalt, bli returnert til vedkommende.

NKK håper at denne endringene i registreringssystemet vil gjøre det enklere for både oppdrettere og valpekjøpere å komme med i fellesskapet som rase- og aktivitetsklubbene i NKK tilbyr.

Dersom valpen/unghunden din allerede er omregistrert, kan du melde deg inn i NVK via dette innmeldingsskjemaet.

Bildet øverst viser valpesamling på Erwalla for kullet La-Wilma – Stormkullens Copy Caliber: Fra venstre: Roul Wallin med Copy Caliber, Toril Weum Ekjord med La-Wesla, Anne Guro Weum med La-Tutta, Mario Cocozza med La-Tempo og Claese Elman med La-Pippi.