Adèle Moe er ny redaktør i Fuglehunden

Adèle Moe er ny redaktør i Fuglehunden

Adèle har overtatt ansvaret for klubbsidene etter Harriet Wiggen.

I hvert nummer av bladet Fuglehunden har hver raseklubb 7 sider som fylles av en egen klubbredaktør. Etter 13 år har NVKs Harriet Wiggen takket av. Hun overlater i sommer pennen til Adèle Marie Aasen Moe. Klubbredaktøren er oppnevnt av hovedstyret.

Slik presenterer den nye redaktøren seg:

Hei, mitt navn er Adèle Marie Aasen Moe, jeg er 52 år gammel og bor på Jessheim. Gift med Steinar Moe og vi har en voksen datter på 28 år som heter Amalie Oleane Moe.

Vi har per dags dato to korthår vorstehere, Loke som snart er 11 år, og Fight på snart 6 år.

Livet med vorsteh er og vil alltid være en stor del av livet vårt. Vi er en aktiv familie, som er mye i skog og mark og på fjellet, spesielt i Jotunheimen og i Femundsmarka. Her blir det både jakting og fotturer sammen med familen og hundene våre. Vi er også aktive i vorstehmiljøet, både på møter, apportprøver, samlinger m.m.

Jeg opplever dette miljøet som veldig raust og inkluderende, et sted hvor man heier frem både de som er erfarne og de som er helt nybegynnere. Et sted hvor det også er lov å «feile» (les: lære) uten at det er så farlig. Det gjør til at mange flere tør å prøve. På den måten får de også gode resultater og godt samhold.

Min erfaring som skribent startet endel år tilbake da jeg satt i redaksjonen for «Kvinnekraft» – et medlemsblad for kvinner med spiseforstyrrelser. Der var jeg med å sette sammen bladet, samt gjøre intervjuer og skrive egne artikler. Jeg er også en ivrig amatørfotograf, og liker godt å sette sammen tekst og bilder, samt ta mye bilder når jeg er på tur. I tillegg, har jeg skrevet min egen blogg (mer samfunnsrettet) i mange år. Nå er jeg i en skriveprosess på en eller to bøker, samt et teater/musikal-manus.

Jeg har fordypning i organisasjon og ledelse fra Høgskolen som en del av min tidligere utdanning. Jeg er vant til å jobbe både selvstendig og i team, og har gode samarbeidsevner. I tillegg er jeg kreativ, og kan hvis ønskelig også evt. bidra både med egne tekster og intervjuer m.m.

Livet med vorsteh er allsidig og spennende og jeg håper jeg kan bidra mye som redaktør.

Kontakt: Adèle Marie Aasen Moe

Her er fristene for innsending av stoff +Her får du huskeliste for hva som skal med, og tips til hvordan gjøre innholdet spennende.

Mer om redaksjonelt stoff

Retningslinjer